Kaksikolle on kehittynyt vauvan elämän ensimmäisten kuukausien aikana vahva, kestävä side.

Milo-kissan maailma mullistui joulukuussa 2019, kun sen kotiin saapui pieni vauva. Emma-Leigh ja Shane Matthewsin omistama kissa on jakanut kotinsa entuudestaan kahden alaskanmalamuutin, Philin ja Nikon kanssa, ja ihmislapsi herätti siinä kummastusta.

The Dodo on jakanut YouTube-kanavallaan suloisen videon, jolla Amelia-nimen saanut vauva valloittaa kissan sydämen hitaasti mutta varmasti. Videolla esitellään kuusi vaihetta, jotka kissa käy läpi ennen kuin se on täysin rakastunut uuteen ”pikkusiskoonsa”.

Matthewsien omalla Life with Malamutes -kanavalla on julkaistu myös pidempi versio siitä, kuinka Milo kiintyi Ameliaan, jonka lempinimi on Mia. Nyt kaksikolla on erityinen, vahva ja kestävä side.

Voit katsoa alempaa The Dodon julkaiseman noin kolmen minuutin mittaisen videon Milon sekä Amelian lähentymisestä ja otsikon yläpuolelta löydät Matthewsien kanavalla julkaistun, puolet pidemmän version. Voit seurata Milon, Philin, Nikon ja Amelien elämää YouTuben lisäksi Facebookissa ja Instagramissa, missä on myös Milo-kissalle aivan oma sivu, kun taas The Dodon YouTube-kanavan löydät täältä.

Aiemmin kerroimme Matthewsien Phil-koirasta, joka ei ole kovin innokas käymään kylvyssä. Voit lukea tästä lisää täältä.