Alaskanmalamuutti Phil ei voi sietää kylpyyn joutumista – katso hulvattomat videot

Alaskanmalamuutin kylpyhetkestä on julkaistu kaksi videota, joista ensimmäisellä se koettaa välttyä kylpyammeeseen päätymiseltä ja toinen näyttää, että kylpyynhän se kuitenkin päätyi.

Siinä missä monet ihmiset nauttivat kylvystä, ei ihmisen paras ystävä ole aivan samoilla linjoilla asian suhteen – tai ainakaan Phil-koira ei ole. Tämä alaskanmalamuutti nimittäin inhoaa kylpyjä.

Emma-Leigh ja Shane Matthewsin omistama Phil ei suinkaan arastele kastumisen kanssa, vaan se nauttii telmiä erilaisissa lätököissä. Kylpyaikaa Phil kuitenkin vihaa.

Matthewsien ylläpitämällä Life with Malamutes -kanavalla on julkaistu hauskat videot, jotka hyvin osoittavat Philin inhon kylpemistä kohtaan. Ensimmäisellä videolla alaskanmalamuutti koettaa ’en näe sinua, niin sinäkään et näe minua’ -kikalla välttyä kylvyltä, mutta toinen video osoittaa, ettei siinä tietenkään niin käynyt.

”Phil oli todella mutainen, sillä se on onnellisimmillaan likaisena, joten kylpy oli tarpeen, koska sen turkki alkoi takkuuntua”, kylpyvideon kuvauksessa kerrotaan.

Voit katsoa videot Philin kylpyhetkestä alempaa. Ensimmäisellä videolla Phil yrittää vältellä ja piiloutua kylvyltä ja toisella videolla se uikuttaa, kun joutui alistumaan kohtaloonsa.

Voit seurata Philin, sen lajitoveri Nikon ja kissakaveri Milon elämää niin YouTubessa, Instagramissa kuin Facebookissakin.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.