Kuivashampoo on yllättävän monikäyttöinen – avuksi muuallakin kuin hiuksissa

Kuivashampoosta on iloa monin tavoin ja sitä voi käyttää muuallakin kuin hiuksissa.

Jokainen kuivashampoota käyttänyt nainen tietää, miten se voi pelastaa pinteestä, jos ei ole ehtinyt käymään suihkussa tai on muuten huono hiuspäivä. Pure Wow’n mukaan kuivashampoolla on kuitenkin myös toisenlaisia käyttötapoja, joita ei välttämättä ole tullut edes ajatelleeksi, ja sitä voi käyttää myös muuallakin kuin hiuksissa.

Lue alta esimerkkejä muista tavoista käyttää kuivashampoota:

Hiertymien ja rakkojen estoon

Kuivashampoossa on usein ainesosia, jotka imevät hikeä. Esimerkiksi kesällä sitä voi suihkauttaa sitä reisien väliin estämään niitä ikävästi hiertymästä ja hankaamasta yhteen ja samoin suihkauttaa kenkiin, jotta ne eivät hierrä jalkoihin rakkoja.

Lisää tekstuuria tai volyymia

Pure Wow’n mukaan monet Hollywoodin hiusstylistit käyttävät kuivashampoota luodakseen asiakkailleen täydellisen rantalookin hiuksiin. Kuivashampoota suihkautetaan juuriin samalla tavalla kuin normaalisti ja sitten kevyesti keskipituuksiin ja latvoihin ennen kuin kihartaa hiuksiin kevyet laineet. Puhtaissa, pestyissä hiuksissa käytettäessä kuivashampoo voi myös antaa lisää volyymia hiuksiin.

Deodoranttina

Tarkoitus ei missään nimessä ole korvata deodoranttia kuivashampoolla, mutta hätätilanteessa kuivashampoota voi käyttää deodorantin sijaan. Pure Wow’n mukaan kuivashampoon yleensä sisältämä tärkkelys auttaa pitämään ihon kuivana ja kuivashampoot usein myös tuoksuvat todella hyvälle.

Pitoa kampauksiin ja apu tyylittelyyn

Kun on juuri pessyt hiuksensa ja koettaa tehdä niihin kampausta, voivat hiukset toisinaan olla liukkaat eikä kampaus meinaa onnistua. Pure Wow’n mukaan tässä voi auttaa, kun hieman suihkauttaa kuivashampoota, sillä se antaa sen verran karkeutta hiuksiin, että kampaus tai letti pysyy hyvänä. Lyhyessä, niin sanotussa pixie-hiusmallissa taas kuivashampoosta on apua tyylittelyssä: kuivashampoota suihkautetaan sormenpäihin ja sitten pörröttävät kohdat puristetaan yhteen lopputuloksen silottelemiseksi.

Sähköisyyden poistoon

Hiuslakan tavoin myös kuivashampoota voi käyttää sähköisyyden poiston. Suihkaus kuivashampoota lisää kosteutta ilmaan ja vaatteisiin, joten ne eivät niin helposti tartu toisiinsa – kuten esimerkiksi sukkahousut hameeseen. Muista vain suihkauttaa tarpeeksi kaukaa ja varmistaa etukäteen, että kuivashampoosi on kirkasta, ettet sotke vaatteitasi.

Juurikasvun piilotukseen

Jos hiusten värjäämisessä on vierähtänyt jo tovi ja juurikasvu on päässyt esiin, kannattaa suihkauttaa sävytettyä kuivashampoota juuriin peittämään hiusten oma väri. Pure Wow’n mukaan kuivashampoota saa nykyisin monissa sävyissä.

Kulmakarvojen siistimiseen

Kuivashampoota suihkautetaan kevyesti puhtaaseen hammasharjaan tai ripsivärin harjaan ja käydään sillä sitten kulmakarvat läpi. Pure Wow’n mukaan näin kulmakarvat saa asettumaan siististi paikalleen ja tämä tapa saa ne myös näyttämään paksummalta kuivashampoon ansiosta.

Lähde: Pure Wow


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.