Kotisi voi laittaa kapuloita rattaisiin deittailun saralla

Kodin pahat hajut ja huonosti käyttäytyvät lemmikit voivat saada treffiseuralaisen poistumaan vikkelään paikalta.

Ennen seuraavia treffejä kannattaa varmistaa, että oma koti on siistissä kunnossa, kaiken varalta, sillä oma kotisi voi sabotoida rakkauselämääsi. Kysely on selvittänyt, mitkä ovat suurimmat haittatekijät, jotka voivat saada treffiseuralaisen ottamaan jalat alleen.

Wayfairin teettämään kyselyyn vastasi yli 2 100 miestä ja naista ja heidän mukaansa suurimmat inhotuksen aiheet olivat pahat hajut, likainen kylpyhuone ja viemäriongelmat, kuten tukossa oleva vessanpönttö.

Naisten kohdalla seuraavaksi pahin haittatekijä oli likaiset lakanat, mikä on ymmärrettävää, jos aikeena on ollut pujahtaa niiden väliin. Miehiä taas häiritsee yllä mainittujen jälkeen eniten käytösongelmaiset lemmikit.

Kyselyn mukaan suurella osalla ei ole mitään lemmikkejä vastaan, mutta neljännes kuitenkin poistuisi paikalta lemmikkijyrsijöiden takia ja yli viidennekselle niin sanottu deal-breaker olisi matelijat.

Myös yksityisyys on vaikuttava tekijä monelle, sillä noin 49 prosenttia kyselyyn vastanneista sanoi, etteivät tapailisi henkilöä, joka asuisi vanhempiensa kanssa, kun taas 32 prosenttia ei suostuisi tapailemaan asuntolassa asuvaa ja 15 prosenttia ei hyväksyisi edes kämppistä.

Osa eroaa, koska ei pidä toisen kodista

Toinenkin kysely on selvittänyt suhtautumista treffikumppanin kotiin. Handyn teettämän kyselyn mukaan 15 prosenttia oli eronnut sen takia, miltä toisen asumistilat näyttivät.

Jos kotisi kelpaa treffiseuralaisen alkuun, ei se kuitenkaan tarkoita sitä, että olisit täysin selvillä vesillä. Monet nimittäin haluavat tehdä muutoksia kumppaninsa kodissa sen jälkeen, kun muuttavat sinne itsekin.

Voit tutustua Wayfairin kyselyn tuloksiin lisää täällä ja Handyn kyselyn tuloksiin tarkemmin täällä.

Mikä asia toisen kodissa saisi sinut lopettamaan treffit ja poistumaan paikalta? Kommentoi alla!

Lähde: Glamour


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.