Kun mainosvideolla koira hyppii trampoliinilla, pistää toinen koira parastaan kotioloissa mainosta katsoessaan.

Brittiläinen tavarataloketju John Lewis on vuodesta 2007 asti julkaissut yleensä erittäin emotionaalisesti latautuneita joulumainoksia, joista on tullut viraalihittejä. Vuoden 2016 mainoksen pääosassa oli bokseri nimeltä Buster, joka seuraa ikkunasta, kun villieläimet hyppivät koiran omistavan perheen tyttären lahjaksi tarkoitetulla trampoliinilla iltana ennen jouluaamua.

Kun tytär saa lahjansa ja koettaa rynnätä pomppimaan trampoliinilla, pinkaisee Buster kuitenkin edelle ja alkaa iloisena hyppiä. Video oli aikanaan viraalihitti ja mainoksen tavoin viraaliksi on tullut myös video, jolle on taltioitunut Buzz-nimisen bokserin reaktio Busterin puuhiin.

Good Housekeepingin mukaan tavarataloketjun mainos tuli televisiosta ja Buzzin omistaja onnistui ikuistamaan koiran hulvattoman reaktion. Victoria Mon jakoi Facebook-sivullaan videon, jolla Buzz katsoo mainosta ja kun bokseri pääsee trampoliinille hyppimään, alkaa Buzz tehdä samaa sisätiloissa – ilman trampoliinia.

Voit katsoa Buzzin mainion reaktion alla ja John Lewsin joulumainoksen ja Busterin tarinan kokonaisuudessaan voit taas katsoa täällä.

The reason I love my box !!!!!!

Julkaissut Victoria Mon 12. marraskuuta 2016

Lähde: Good Housekeeping