Tyttö oli kirjoittanut viestin huoneensa tussitaululle.

Sophie Boyns löysi tyttärensä huoneesta hänelle ja miehelleen osoitetun epätavallisen, mutta huvittavan viestin. Kahden lapsen äiti oli mennyt 8-vuotiaan Libbin huoneeseen toivottamaan hyvää yötä, kun hän huomasi, mitä tytär oli kirjoittanut huoneensa tussitaululle.

”Rakastan teitä isä ja äiti. Kiitos, että harrastitte seksiä, jotta minä ja Oscar pystyimme syntymään”, Libbin viestissä luki The Sunin mukaan.

34-vuotias Sophie ja hänen vuotta vanhempi miehensä Mark huvittuivat suuresti tyttärensä odottamattomista kiitoksista.

”Kun olin hänen huoneessa, katsoin tussitaulua ja purskahdin nauruun”, äiti kertoi The Sunille ja sanoi heidän edelleen nauravan asialle.

”Oscarin mielestä se oli hulvaton, koska siinä oli mukana seksiä-sana”, äiti sanoi 10-vuotiaan poikansa reaktiosta.

Äiti paljasti, että opettajan ammatista haaveileva Libbi oli toivonut tussitaulua ja kyniä lahjaksi. Tämä oli kuitenkin ensimmäinen kerta, kun Libbi oli kirjoittanut taululle tällaisen kiitosviestin.

”Libbi jättää meille usein viestejä, kuten ’Rakastan sinua, äiti’ ja ’hyvää yötä, iskä’ ja ’Oscar haisee’, mutta tuon ikäisen lapsen ei odota keksivän jotain tuollaista”, huvittunut äiti kommentoi.

11 vuotta naimisissa ollut pariskunta on aina puhunut suoraan asioista lasten kanssa. Äiti kertoi Oscarilla olleen koulussa seksivalistusta, joten hän oli tullut kotiin kysymysten kera.

”Libbikin oppi aiheesta”, äiti sanoi.

”Hän on erittäin tiedonhaluinen eikä pelkää tuoda mietteitään esiin”, äiti kuvaili 8-vuotiasta tytärtään.

Voit katsoa kuvan Libbin jättämästä viestistä ja perheestä täällä.

Lähde: The Sun