Suihkuseksi kiinnostaa monia ja sen kokeileminen voi toimia tapana piristää seksielämää.

Seksin harrastaminen suihkussa ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista kuin voisi kuvitella. Sen voi tehdä haastavksi esimerkiksi pienehkö tila, märkä lattia, joka ei anna parasta mahdollista tukea, ja myös mahdollinen kylpyamme tuo mukanaan omat haasteet.

Jotta seksin harrastaminen suihkussa onnistuisi toivotulla ja mieluisalla tavalla – sekä ilman lääkärireissua – on Cosmopolitan listannut suihkuseksiin näppäriä vinkkejä asiantuntijoilta. Asennoista apuvälineisiin, alla asiantuntijoiden vinkit, joilla hallitset suihkuseksin ja teet siitä nautinnollisen kokemuksen.

Valmistaudu näillä apuvälineillä

Silikonipohjainen liukuvoide

Seksivalmentaja JC Ways Sex Toy Collectivelta kertoi Cosmopolitanille, että suihkufantasiat eivät toteudu halutulla tavalla, koska vesi huuhtoo pois luonnolliset liukasteet ja voi saada paikat tuntumaan kuivalta. Tähän auttaa liukuvoide.

”Silikonipohjainen liukuvoide ei imeydy kehoosi samalla tavalla kuin vesi, joten saat sen himoitsemasi liukkauden”, hän sanoi.

Cosmopolitan huomauttaa, että tätä kokeillessa kannattaa luopua silikonisista seksileluista. Vaikka silikoniset seksilelut ovat vedenkestäviä, niiden käyttö suihkussa silikonipohjaisen liukuvoiteen kanssa rikkoo ne ja saa ne menemään pilalle.

Kondomit

”Vaikka ne eivät olet niin tehokkaita suikussa, koska niillä on taipumus lähteä pois paikaltaan (ja vaahtokylvyn lisäaineet voivat aiheuttaa ongelmia lateksikondomien kanssa), on niiden käyttö silti parempi kuin olla ilman ja kyllä, sukupuolitauteja voi tarttua myös suihkussa”, Adult Toy Megastoren asiakastyytyväisyyden johtaja Sophie McGrath selitti.

Suihkutuoli tai -jakkara

Seksologi Megan Stubbsin mukaan pieni suihkutuoli tai -jakkara voi olla käytännöllinen joko istummista tai jalan tukemista ajatellen.

”Se voi auttaa estämään kaatumista sekä tekee seksin harrastamisesta suihkussa paljon helpompaa”, hän lisäsi.

Liukumaton matto

Stubbsin mukaan suikussa ei kannata tehdä paljon nopeita jalkaliikkeitä – varsinkaan jos mukana on jotain liukasta, kuten saippuaa. Hän kertoi Cosmopolitanille, että seinään kiinnitettävät tukikahvat voivat auttaa ja lisäksi kannattaa ottaa mukaan liukamattoman pohjan omaava matto.

Kynttilöitä

Jos valitset ottaa mukaan kynttilöitä romanttisemman tunnelman luomiseksi, ole tarkkana mihin ne sijoitat, ettei kynttilöistä syty tulipalo. Kynttilöiden käyttö voi olla mieluisampi vaihtoehto valojen pitämiselle päällä.

”Visuaalinen stimulaatio sen lisäksi, että kumppanisi pesee, saippuoi, hieroo ja kutkuttelee sinua, on kiihottavaa”, perhe- ja parisuhdepsykoterapeutti Fran Walfish sanoi.

Asentovinkkejä

Jos pidät lähetyssaarnaajasta

Jos sinulla ei ole todella suuri suihkutila, voi makuulla oleminen olla haastavaa, huomauttaa Astrogliden seksologi, tohtori Jess O’Reilly. Jos tilaa on, annattaa laittaa kylpymatto tai ilmalla täytettäviä kylpytyynyjä pehmikkeeksi.

”Jos makoilu ei ole vaihtoehto, kokeile muunnelmaa seisovaa lähetyssaarnaajaa: seisokaa kasvokkain ja toinen taivuttaa jalkansa ja laittaa sen kylpyammeen reunalle tai suihkujakkaralle, jotta pääsette todella lähelle toisianne”, O’Reilly vinkkasi.

Jos pidät takaapäin-asennosta

”Älä pidä kiinni hanasta tai pyyhekaiteesta, sillä vartaloidenne paino ja liike voi repiä nämä irti seinästä. Sen sijaan käyttäkään kylpyammeen toista reunaa tukena tai paina yläkroppa täysin vasten seinää, jotta asento on vakaampi”, O’Reilly sanoi Cosmopolitanille.

Jos pidät nainen päällä -asennosta

”Kokeile istuvaa asentoa. Tämä asento mahdollistaa mainion yhdynnän sekä sukuelinten ja rintojen stimuloinnin käsin. Se myös vähentää riskiä liukastua ja kaatua. Voitte istua kasvotusten tai selkä toisen kasvoja päin”, seksologi ja parisuhdeterapeutti Shamrya Howard neuvoi.

Jos pidät suuseksistä

”Minä pidän kasvokkain tapahtuvasta suuseksistä ja käsipelistä kumppanin kanssa. Toinen osapuolista seisoo ja toinen voi olla polvillaan tai istua jakkaralla”, Stubbs vinkkasi.

Muita vinkkejä

Käytä suihkuletkussa kiinni olevaa suihkupäätä

Cosmopolitanin mukaan tällainen suihkupää on kuin oma ilmainen, henkilökohtainen suihkuseksilelu, kun sille päälle sattuu.

”Jos olet asennossa, jossa kädet ovat vapaana, voi sinä tai kumppanisi ohjata suihkupään klitorista kohti ja se antaa lisästimulaatiota”, The KinkKitin toinen perustaja Candice Smith sanoi.

Siivoa ylimääräiset tavarat

Pienet shampoo- ja hoitoainepullot, pienet purkit ja purnukat, sun muut tuotteet kannattaa siirtää pois tieltä – ja samalla heittää turhat tai tyhjät pois.

”Pahinta mitä suihkussa voi tapahtua, on shampoopullojen ja suihkusaippuoiden lentäminen ympäriinsä”, Ways huomautti.

”Pidä suihku valmiina seksiin pitämällä sen lähellä vain ne tuotteet, mitä todella tarvitset. Jos sinulla on kulmahylly, tyhjennä siitä tuotteet tai pidä pysyvästi tyhjänä kohdat, joihin haluat asettaa jalkasi, kätesi tms suihkuseksin aikana”, hän lisäsi.

Käytä suihkusessiota esileikkinä

Vaikka seksin harrastaminen suihkussa on monien fantasia, ei sen tarvitse mennä yhdyntään asti, jotta se olisi todella kivaa.

”Vie huomio muualle siitä, että seksi olisi vain yhdyntää. Hauskanpito suihkussa voi tarkoittaa toistensa pesemistä, kumppanin ihon tunnustelua ja vartalon tutkimista sekä toisen vartalon alueiden kostemmaista, mitä ei ole ennen koskettanut ottamalla avuksi pesusieni ja pesemällä kumppanin vartaloa”, kliininen seksologi ja sertifioitu seksivalmentaja Stacy Friedman kertoi Cosmopolitanille.

Unohda se, mitä olet nähnyt aiheesta televisiossa

TV on tv:tä ja tosielämässä asiat eivät läheskään aina mene samalla tavalla.

”Suihkukohtaukset televisiossa näyttävät niin vietteleviltä, eroottisilta ja mahtavilta – täydellisistä asennoista siihen, miten vesi valuu heidän vartalollaan. Ei ihme, että monet ovat päätyneet ensiapuun vammojen kanssa koetettuaan matkia juttuja, joita ovat nähneet lempisarjoissaan”, Howard totesi.

Lähde: Cosmopolitan