Syksyn hiustrendiä on helppo toteuttaa suoristusraudan avulla.

Kihartimen voi laittaa hetkeksi piiloon, sillä syksyn aikana on luvassa töitä suoristusraudalle. Pure Wow’n mukaan kiharat ovat saaneet väistyä ja suorat hiukset nostavat tällä hetkellä suosiotaan hiustrendien saralla.

Jos haluat lähteä syksyn hiustrendin kelkkaan, lue alta muutama vinkki hiusten suoristamiseen liittyen.

Panosta laatuun

Kun hankit suoristusraudan, kannattaa ostaa laadukas ja hieman hintavampikin tuote. Pure Wow’n mukaan halpa suoristusrauta ei anna sinulle kaipaamiasi suoria hiussuortuvia ja voi jopa vahingoittaa pahoin hiuksiasi. Koeta löytää suoristusrauta, jossa on keraamiset, titaani- tai turmaliinilevyt, ja sen lämpötilaa ei saa säädettyä 185 astetta korkeammaksi. Tämä lämpötila on Pure Wow’n mukaan ihanteellinen hiusten käsittelyä ajatellen niin, etteivät hiukset käristy.

Suojaa hiukset

Jos haluat huolehtia hiuksistasi hyvin, tarvitset lämpösuojaa ennen kuin suoristat hiuksesi. Suihkauta hieman lempituotettasi juurista latvaan siihen osioon hiuksiasi, jonka aiot seuraavaksi suoristaa. Pure Wow’n mukaan on tärkeää kuitenkin muistaa, ettei koskaan käytö hiuslakkaa yhdessä lämmön kanssa, koska voit polttaa hiuksesi. Sen sijaan on parempi odottaa, että hiukset ovat suorat ja viilentyneet lämpökäsittelystä ennen kuin suihkutat lakkaa.

Tekniikka haltuun

Hiuksia ei pitäisi suoristaa suurta osiota kerrallaan niin, että saman osion käy läpi uudelleen ja uudelleen. Tällä tavoin vain uloimmat reunat saavat lämpökäsittelyn ja siinä vaiheessa, kun keskiosan suortuvat saisivat siitä jotain irti, ovat uloimmat jo käristyneet. Pure Wow’n mukaan oikea tapa on jakaa hiukset pienempiin osioihin ja käydä jokainen osio kerran läpi suoristusraudalla. Ainoa poikkues tähän on se, jos hiukset ovat todella karheat tai kiharat, jolloin voi olla tarpeen käydä ne läpi muutaman kerran.

Lähde: Pure Wow