Keitetty kananmuna voi pelastaa pinteestä, jos esimerkiksi meikkisientä ei ole saatavilla.

Kananmunista on moneksi ruoanlaitossa, mutta niistä voi olla iloa myös meikatessa. Kauneusbloggaajat ovat kokeilleet meikin tekoa kuoritun, keitetyn kananmunan avulla ja olleet tyytyväisiä lopputulokseen, kertoo Allure.

Kauneusbloggaja Nadi, joka tunnetaan myös PopLuxe-nimellä, julkaisi maaliskuun alussa lähes kymmenen minuuttia kestävän videon, jolla hän teki koko kasvoilleen meikin keitetyllä kananmunalla.

”Hyvän tähden, tämä itse asiassa toimii todella, todella hyvin”, hän toteaa videollaan.

”Tämä tuntuu tavallaan todella kylmältä SiliSpongelta, mutta haisee viemräiltä, kuin kananmunilta, joten se on vastenmielistä. Mutta se ajaa asiansa tosi hyvin”, Nadi kertoo.

Keitetty kananmuna ei kuitenkaan osoittautunut kovin kestäväksi apuvälineeksi. Alluren mukaan Nadin ollessa noin puolivälissä meikkinsä kanssa, alkoi kananmuna hajota ja keltuainen pullahti ulos.

Tämä ei kuitenkaan kauneusbloggaajaa hidastanut, vaan hän käytti kananmunaa myös pienenä välipalana meikkaamisen lomassa. Vaikka kananmuna mureni käytössä, toimi se Nadin mielestä hyvin häivyttäessä meikkivoidetta, peitevoidetta ja luomiväriä.

Nadin videosta inspiroituneena kauneusbloggaaja Esther Gbudje, eli houseofsienna, päätti kokeilla myös keitettyä kananmunaa. Gbudje kertoi Allurelle ajatelleensa, että koska Beautyblender-meikkisieni on muodoltaan kuin kanamuna, eikö keitetyllä kananmunalla saisi samanlaisen lopputuloksen kuin Beautyblenderillä tai meikkivoidesiveltimellä.

Gbudje käytti keitettyä kanamunaa pääasiassa meikkivoiteen häivyttämiseksi ja lopputulos todella muistutti samaa kuin Beautyblenderiä käyttäessä.

”Kananmuna sai aikaan virheettömän lookin, johon tähtäsin eikä siihen imeydy tuotetta ollenkaan”, Gbudje kertoi Allurelle.

”Jokaisen kerran jälkeen puhdistin kananmunan ennen kuin laitoin toista tuotetta kasvoilleni, joten sanoisin, että se toimi minulle”, hän lisäsi.

Voit katsoa alta Gbudjen kokeiltustaan julkaiseman videon ja Nadin videon löydät artikkelin yltä.

Lähde: Allure