Kauneushyötyjä seksistä: 4 tapaa, miten seksi on hyvästä ihollesi ja hiuksillesi

Seksistä voit saada hyvän olon lisäksi myös kauneushyötyjä.

Aktiivinen, terve seksielämä voi auttaa sinua säästämään euroja kauneustuotteiden ostamisessa, sillä seksin harrastamisella voi vaikuttaa oman hyvän olon lisäksi myös siihen, miltä iho ja hiukset näyttävät.

Lue alta 4 tapaa, miten seksi on hyvästä ihoasi ja hiuksiasi ajatellen.

1. Kasvosi hehkuvat

Kuten mikä tahansa tarmokas liikunta, myös seksi auttaa parantamaan verenkiertoa, lisäten hapen kulkeutumista ihoon ja muihin elimiin.

”Tämä verenkierron tehostuminen kirkastaa ihoasi ja saa ihosi hehkumaan”, ihotautilääkäri Joel Schlessinger sanoi.

Tämä voi saada myös huulesi näyttämään täyteläisemmältä.

”Seksi myös kasvattaa sykettäsi, joka saa veren virtaamaan ja tämä lisääntynyt veren virtaus voi johtaa täyteläisemmältä näyttäviin huuliin”, hän lisäsi.

2. Ihosi näyttää nuoremmalta

Stressi on pahin tekijä ihoasi ajatellen ja kliininen psykologi Elizabeth Lombardo kertoi Women’s Healthille, että stressihormonit, kuten kortisoli, ovat yhteydessä ryppyihin. Säännöllinen seksin harrastaminen voi vähentää näitä stressin vaikutuksia ihossasi – etenkin jos saat orgasmin: Schlessingerin mukaan on olemassa todisteita siitä, että orgasmin aikana vapautuva estrogeeni tehostaa kollageenin tasoja.

”Liikunta myös laukaisee kasvuhormonia, joka saa ihon näyttämään kimmoisammalta”, Schlessinger totesi.

3. Vahvemmat hiukset ja kynnet

Schlessingerin mukaan tutkimukset ovat osoittaneet, että seksi parantaan vartalon kykyä imeä itseensä ja metabolisoida ravintoaineita tehokkaasti.

”Näiden tärkeiden vitamiinien ja mineraalien lisääntyminen tarkoittaa terveempiä hiuksia ja vahvempia kynsiä pitkässä juoksussa”, ihotautilääkäri kertoi.

4. Nukut paremmin

Suurin hyöty on paremmat yöunet, mikä taas johtaa virkistyneeseen ja virkumpaan ilmeeseen aamulla. Tästä on kiittäminen oksitosiinia, hyvän olon hormonia.

”Aivot tulvivat oksitosiinia seksiä harrastaessa. Tämä antaa meille sen unisen, rentoutuneen olon orgasmin jälkeen”, plastiikkakirurgi Nicholas Sieveking sanoi.

Lähde: Women’s Health


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.