Menetkö yöunille jo hyvissä ajoin, aika myöhään, todella myöhään vai peräti vasta aamuyöstä?

Toki osa ei mene nukkumaan joka ilta samaan aikaan. Mutta jos tiedät, että mikä kellonaika olisi suunnilleen se, joka sopii sinun rytmiisi parhaiten, se kertoo sinun luonteestasi paljon. Katso tästä alta se ajankohta, jolloin menisit mieluiten nukkumaan, jonka alla näet, millainen luonteesi on sen perusteella.

Nukkumaan klo 20–22

On hyvä mennä nukkumaan varhain, jos joudut nousemaan aikaisin. Mutta menetkö mielellään nukkumaan jo kello 20–22 välillä, vaikka sinun ei tarvitsisi herätä aamulla kovin aikaisin? Silloin olet ehkä aika varovainen tyyppi ja kaipaat elämääsi rutiinia ja järjestystä.

Sen ei silti tarvitse tarkoittaa sitä, että et osaa pitää hauskaa, vaan se tarkoittaa sitä, että priorisoit yleensä terveytesi. Joillekin tämä aika saattaa olla huono valinta, mutta sinun kohdallasi se vain toimii.

Toki voit rakastaa hauskanpitoa, mutta priorisoit yleensä terveytesi. Älä silti anna luonteesi estää sinua kokemasta uusia ja jännittäviä kokemuksia, koska sellaisia voi esiintyä myös kello 20–22 välillä.

Nukkumaan klo 22–00

Siinä ei ole mitään hävettävää, jos menet nukkumaan kello 22–00 välisenä aikana. Kuitenkin, jos menet nukkumaan tuolla aikavälillä, se paljastaa jotain melko kiehtovaa persoonallisuudestasi.

Tällä aikavälillä nukahtavia ihmisiä pidetään älykkäinä ja luotettavina sekä ahkerina työntekijöinä, mutta he ovat myös aika kapinallisia.

Olet tyyppi, joka tietää, että rutiinista kiinni pitäminen on vastuullinen tehtävä, mutta haluat myös kokea hauskoja kokemuksia, joten et mene nukkumaan niiden takia kovin aikaisin.

Nukkumaan 00–02

Näitä ihmisiä pidetään yökyöpeleinä, jotka kokevat menestymisen tunteita pimeinä aikoina. Olet aika varmasti luova tyyppi, joka ajattelee paljon. Etsit ehkä jatkuvasti onneasi, mutta se ei tunnu löytyvän helposti. Mutta jos saat nukuttua yön aikana tarvittavan määrän, ei tällä aikavälillä nukkumaan meneminen ole ehkä mikään ongelma.

Nukkumaan 02–04

Näin myöhään nukkumaan voi toki joutua joskus menemään. Jos kuitenkin tämä on se aikaväli, joka sopii sinulle parhaiten, et ehkä pidä sääntöjen noudattamisesta. Olet vapaa sielu, kapinallinen ja tulinen luonteeltasi. Ehkä työsi puolesta voit mennä nukkumaan näin myöhään? Oletko itsenäinen ammatinharjoittaja?

Lähde: Yourtango