Pienen pojan videolla esittelemä niksi on ollut avuksi muillekin kuin lapsille.

Miljoonat ihmiset ovat katsoneet videon, jolla 5-vuotias Colton sitoo kengännauhoja. Pienen pojan tapa ei kuitenkaan ole niin perinteinen, mikä on videon suosion salaisuus.

Videolla Colton laittaa ensin nauhojen päät kenkien ylimpiin reikiin ja näin kummastakin nauhasta muodostuu lenkit. Sitten Colton sitoo lenkit yhteen kaksi kertaa ja lopuksi ottaa nauhojen päät pois ylimmistä rei’istä – ja valmista.

Coltonin äidin, Ashley Lillardin, mukaan Colton on vasenkätinen ja oli turhautunut kenkien ”normaalin” sitomistavan kanssa, koska vaiheet piti tehdä kääntäen. Eräänä päivänä äidin ystävä tuli käymään ja kertoi oman poikansa olleen samassa tilanteessa, kunnes oppi uuden niksin, jonka myös Colton sittemmin oppi – poika kertookin videolla oppineensa niksin ystävältään.

Kolmen lapsen äiti julkaisi videon nauhojen sitomisesta Facebook-sivullaan, missä sitä on katsottu yli 12,5 miljoonaa kertaa. Videon saama huomio netissä tuli yllätyksenä.

”Se on huono video opettamista varten – tein sitä vain meitä varten. En tajunnut tekeväni sitä miljoonille ihmisille”, äiti kertoi TODAY:lle.

Vaikka Coltonin esittelemä tapa voi olla joillekin tuttu, on se ollut iso apu. Äidin mukaan hän on saanut tuhansia kommentteja, joissa kiitellään videon julkaisua ja se on myös ollut avuksi muillekin kuin lapsille.

”Eräs 50-vuotias nainen oli vasta saanut halvauksen ja kertoi, että ainoa asia, jota hän ei pysty tekemään on kengännauhojen sitominen ja katsottuaan videon hän pystyi siihen”, äiti paljasti videon vaikutuksesta.

Voit katsoa Coltonin esittelemän vinkin alta, ja jos video ei näy, löydät sen täältä.

Coolest shoe tying trick ever!!! Posting to help anyone who is struggling like we were! Feel free to share ❤

Julkaissut Ashley Lillard 18. tammikuuta 2017

Tämän lisäksi on olemassa myös toinen näppärä tapa kengännauhojen sitomiseen. Voit lukea siitä lisää täällä.

Lähde: TODAY