Etenkin autististen lasten vanhemmat ovat ilahtuneet äidin julkaisemasta videotutoriaalista.

Kengännauhojen solmimisen oppiminen voi aluksi olla hankalaa etenkin pienille lapsille, mutta onneksi monenlaisista nikseistä on apua. Kahden lapsen äiti Kirsten Johnson jakoi yhden vinkin videotutoriaalina Facebookissa Unstoppable Mother -sivullaan ja video on kerännyt useita miljoonia katselukertoja ja tuhansia ja tuhansia jakoja.

Johnsonin oma poika oli turhautunut ”pupunkorviin” ja videolla äiti näyttääkin tavan, jolla opetetti poikansa solmimaan kengännauhat.

”Tämä on helpoin tapa opettaa lapsillesi, miten kengännauhat solmitaan”, äiti kirjoittaa videon yhteydessä.

Huffington Postin mukaan monet videon katsoneet ovat huomauttaneet, kuinka Johnsonin kikka on heille jo tuttu juttu ja sen käyttäminen vie liikaa aikaa, mutta toiset, etenkin autististen lasten vanhemmat, ovat kiitelleet Johnsonia videotutoriaalin julkaisusta.

”Kokeilin tätä 11-vuotiaan poikani kanssa (hänellä on autismi) enkä ole koskaan pystynyt opettamaan häntä. Tämä toimi”, yksi vanhempi kommentoi videota.

”Poikani on 14-vuotias ja hänellä on autismi, joten hänellä on vaikeuksia käyttää sormiaan. Tämä on helppoa hänelle”, toinen vanhempi kirjoitti.

Johnson on useamman kerran huomauttanut tutoriaalin kommenteissa, ettei tämän tavan ole tarkoitus olla lopullinen tyyli solmia kengännauhat.

”Se on aloituspiste, joka auttaa antamaan lapsille itsevarmuutta”, hän kirjoitti videon kommenteissa.

Minkälaisesta solmimistavasta sitten on kyse? Voit katsoa sen alla olevalta videolta ja jos video ei näy, löydät sen täältä.

The EASIEST way to teach your kids to tie their shoes for back to school!!!!

Julkaissut Unstoppable Mother 12. elokuuta 2016

Lähde: Huffington Post