Kaipaatko lisää itsevarmuutta? Nämä tavat auttavat sinua olemaan tyytyväisempi omana itsenäsi

Itsevarmuuden parantaminen onnistuu myös ilman kuntoilua ja laihdutuskuurin aloittamista.

Jokaisella on joskus hetkiä, jolloin ei tunne oloaan kovin itsevarmaksi ja hyväksi omissa nahoissaan. Ensimmäinen apukeino tähän on usein ajatus siitä, että koettaa muuttaa vartaloaan ja aloittaa kuntoilun sekä dieetin.

On kuitenkin muitakin tapoja ja Pure Wow’n mukaan voit parantaa itsevarmuuttasi myös ilman kuntoilua ja laihdutuskuureja. Alla onkin viisi simppeliä tapaa, joiden avulla voit opetella olemaan tyytyväisempi omana itsenäsi ja rakastaa itseäsi ja vartaloasi enemmän.

Älä vertaa itseäsi muihin

Itsensä vertaaminen vie kaiken ilon. Jokainen on erilainen, joten on turha pähkäillä mielessään, miksi ei näytä samalta kuin oma sisko, paras ystävä, työkaveri tai naaapuri. Ja kannattaa aina muistaa se, että vaikka kuinka itsevarmalta toinen ihminen, johon itseäsi vertaat, vaikuttaisi, hän voi kamppailla aivan samanlaisten tuntemusten kanssa itsekin ajoittain.

Keskity positiiviseen

On hyvin todennäköistä, että löydät itsestäsi kohtia, joista pidät enemmän kuin muista. Jos sinulla on tapana katsoa peiliin ja ajatella esimerkiksi, että ”Olisipa keskivartaloni timmimpi”, siirrä katseesi sen sijaan johonkin toiseen osaan itseäsi, mihin olet tyytyväinen. Koeta myös arvostaa suoritusta ulkonäön sijaan. Jälleen esimerkki: jos olet hieman epävarma ja liian tietoinen lihaksikkaista reisistäsi, niin sen sijaan, että toivoisit niiden olevan hoikemmat, keskity kaikkiin niihin mahtaviin juttuihin, joita vahvat jalkasi voivat tehdä ja ole kiitollinen.

Tee muutoksia some-käytökseesi

Monella on tapana olla toisinaan liian paljon sosiaalisessa mediassa, mutta se voi myös sumentaa omaa käsitystä itsestään, kun omat syötteet saattavat pursuta kuvia fitness-malleista, laittautuneista näyttelijöistä ja Kardashianeista. Sen sijaan, että antaisit sen masentaa itseäsi, pidä some-loma. Tai lopeta tiettyjen profiilien seuraaminen. Jos jooga-bloggaaja saa olosi tuntemaan olosi huonoksi omasta kropastasi, klikkaa lopeta seuraaminen -nappia ja jatka elämääsi eteenpäin.

Ole itseäsi kohtaan armollisempi

Kaikki me olemme ihmisiä, joten on mahdotonta odottaa, että olisi joskus täydellinen. On täysin normaalia, että on päiviä, jolloin ei tunne oloaan kovin mainioksi itsensä suhteen ja se on ihan okei. Kunhan pääset sellaiseen tilaan, jossa hyviä päiviä on enemmän kuin huonoja, sinulla menee silloin mainiosti.

Teeskentele

Fake it until you make it – sanontaa kannattaa noudattaa. Jos itsevarmuus itsesi ja vartalosi suhteen ei tule luonnostaan, aloita teeskentelemällä. Teeskentele muutaman päivän ajan ja saatat alkaa nähdä itsesi samalla tavalla kuin muutkin – Hei, sinä upea nainen!

Lähde: Pure Wow


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.