Kaipaatko hemmottelua? 4 tapaa, miten voit hemmotella itse itseäsi

Ja vaikka et niin kaipaisi hemmottelua, ansaitset sitä kuitenkin.

Sanotaan, että on torstai. Ei mikään juhlapyhä tai lomapäivä, ei edes syntymäpäiväsi. Silti sinulla on olo, että haluaisit tuntea itsesi erityiseksi – kaipaat hieman hemmottelua. Tällaisen olotilan iskiessä voi näistä tavoista olla apua muuttaa tavallinen päivä paremmaksi.

4 tapaa, miten voit hemmotella itse itseäsi:

1. Laita ostoksiasi lahjapaperiin

Kun kaupassa myyjä kysyy, haluatko ostoksen lahjapaperiin, vastaa myöntävästi. Olet lahjan arvoinen ja näin ostos on paljon hauskempi avata, kun pääset kotiin.

2. Panosta viiniin

Jos ostat normaalisti 10-15 euron viiniä, vaihda kalliimpaan pulloon jonain iltana. Laita musiikkia soimaan, kaada itsellesi lasillinen ja nauti.

3. Tee tarjoilusta sievempi

Kun teet itsellesi tyypillistä lounastasi, käytä oikeaa lautasta ja kankaista lautasliinaa (mitä sievempi, sen parempi). Tai jos juot esimerkiksi jääteetä, leiki sen olevan cocktail ja laita juoman sekaan sitruunan siivuja ja kuorta kierteenä.

4. Tunnelmoi työpisteellä kynttilän avulla

Vietätkö koko päivän työpisteesi ääressä? Sytytä nätti tuoksukynttilä, laita se tietokoneesi lähelle, sulje silmäsi hetkeksi ja kuvittele olevasi lempikylpylässäsi hemmoteltavana. Sitten soita kyseiseen kylpylään ja varaa hemmotteluhoito itsellesi.

Lähde: PureWow