Ihon pitäminen kosteutettuna on hyvä ja ihan toimivaksi todistettu tapa vähentää ikääntymisen vaikutuksia.

On myös eräs toinen toimiva tapa, jolla voi vaikuttaa ikääntymiseen. Tapoja on varmasti monia muitakin, mutta tämä on erittäin kiinnostava ja mukava tapa. Niissä pääsee ensin tekemään omia kotitekoisia mehuja. Kun niitä juo, voi se estää ryppyjen ja juonteiden syntymistä.

Nämä kotitekoiset mehut torjuvat ikääntymisen merkkejä ja saavat näyttämään nuorelta

Punajuurimehu

Tässä mehussa on paljon luteiinia, joka suojaa kehoa vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta ja auttaa taistelemaan ryppyjä vastaan.

Sitruunamehu

Tässä mehussa on paljon C-vitamiinia, joka tuhoaa vapaita radikaaleja ja pitää ihon siksi sileänä ja raikkaana. Se myös lisää kollageenin tuotantoa, joka kiinteyttää ihoa ja estää siten ryppyjen ja juonteiden syntymistä.

Granaattiomenamehu

Tämä mehu on täynnä antioksidantteja ja polyfenoleja. Tämän hedelmän mehu hidastaa hapettumisen aiheuttamaa DNA:n vaurioitumista. Se myös suojaa ihoa auringon vaurioilta.

Aloe vera -mehu

Tämä mehu sisältää tärkeitä vitamiineja, kuten C, A, E, joilla on ikääntymistä estäviä ominaisuuksia. Aloe veralla on myös haavoja parantavia ominaisuuksia, jotka auttavat kiinteyttämään ihoa. Aloe-mehun säännöllinen käyttö lisää ihon kimmoisuutta ja ehkäisee ryppyjen syntymistä.

Appelsiinimehu

Myös tässä mehussa on paljon C-vitamiinia, joka auttaa näyttämään raikkaalta ja säteilevältä.

Kaakao

Vaikka tämä ei oikeastaan ole mehua. Kaakaotakin kannattaa silti juoda, koska se sisältää epikatekiineja, jotka ovat eräänlaista flavonoidia, joka pitää ihon terveenä, koska se lisää verenkiertoa ihoon hapen ja ravintoaineiden ohella.

Valitse näistä suosikkisi tai juo vaikka välillä niistä jokaista, jos haluat näyttää nuorelta!

Lähde: Blushin