Rentoutuminen joulukiireiden keskellä kannattaa.

Joulu tekee tuloaan kovaa vauhtia. Ihmiset rientävät joululahjaostoksille, viimeiset tapaamiset ja menot pitäisi vielä saada sovitettua kalenteriin tämän vuoden puolelle ja joululomatkin – ja etenkin jouluaatto – pitäisi ehtiä suunnittelemaan ja järjestämään, ennen kuin h-hetki koittaa. Huh, joulukuu saattaa kieltämättä olla stressaava tekijä monelle meistä. Silti meidän tulisi pystyä nauttimaan joulunajasta täysin rinnuksin, sillä joulu on jälleen nopeammin ohi kuin osaammekaan odottaa.

Jos sinä tunnistat joulustressin merkit, ota aikaa itsellesi hyvällä omallatunnolla. Älä kiirehdi, vaan istu alas ja nauti elämästä. Kyllä asiat järjestyvät omalla painollaan. Hengitä syvään ja anna itsesi olla hetki paikoillaan. Nyt ei tarvitse olla juoksemassa pää kolmantena jalkana paikasta A paikkaan B. Tässä hetkessä sinä saat olla aloillasi – oikeutetusti.

Päivän joulukalenteri ja luukku numero 12 näyttää tältä:

Sangyssalohoily

Millä tavoin sinä rentoudut joulukiireiden keskellä? Jaa alla kommenteissa! Katso myös aiemmat joulukalenterin luukut täällä.
[vieraskyna]

Seuraa lisää naisellisia juttuja Nainen.comin Instagramissa ja jaa omat naiselliset hetkesi hashtagilla #vainnaistenjuttuja!

[/vieraskyna]