Kukapa sitä voisi vertailla omaa seksielämää toisten seksielämään. Ainakaan siitä ei ole kovin helppoa puhua muiden kanssa.

Mutta jos haluat tietää, että voisiko juuri sinun seksielämäsi olla normaalia parempaa, se selviää luonteesi perusteella. On eräs luonteenpiirre, joka kertoo sen, että seksielämäsi on erittäin hyvää. Jos sinusta löytyy tätä piirrettä, saat mieluisan vastauksen.

Taustalta löytyy tutkimus, jossa oli mukana lähes tuhat pariskuntaa

Saksan Ruhrin yliopiston mielenterveystutkija Julia Velten ja hänen kollegansa tutkivat 964 heteroseksuaalista paria heidän seksuaalisen elämänsä laadusta. He vertailivat vastauksiaan siihen, mitä nykypäivän psykologit pitävät persoonallisuuden viitenä perusulottuvuutena, joita ovat ekstrovertti, miellyttävä, avoin, tunnollinen ja neuroottinen.

Luulet varmaan nyt, että ihmiset, jotka ovat ekstroverttejä tai avoimia, nauttivat parhaasta sukupuolielämästä. Nämä ominaisuudet sopivat hyvin lyhyisiin romansseihin, mutta sellainen, joka kokee eniten seksuaalista tyydytystä pitkässä suhteessa, on luonteeltaan tunnollinen.

Kun esimerkiksi mies on tunnollinen, on hän naista kohtaan omistautuneempi ja haluaa siksi tyydyttää naisen sängyssä. Myös henkisesti älykkäät ja muiden tarpeisiin sopeutuneet miehet harrastavat seksiä useammin ja nauttivat siitä enemmän kuin he, joiden mielestä heidän on oltava itsevarmoja tai aggressiivisia makuuhuoneessa, jotta he voivat todistaa sillä miehuutensa.

Tunnolliset ihmiset suunnittelevat asioita etukäteen, jolloin he myös suunnittelevat milloin heillä on aikaa seksille. Siitä on apua seksielämässä. Elokuvissa seksiä harrastetaan usein spontaanisti, mutta oikeassa elämässä on parempi, että seksille on järjestetty kunnolla aikaa. Monien elämä on niin kiireistä, että seksiä ei ehdi harrastaa, jos sille ei ole järjestänyt aikaa. Tunnolliset ihmiset saavat sitä järjestettyä.

No, satutko olemaan juuri tuollainen tunnollinen nainen?

Lähde: Best Life