Iskikö flunssa? Näillä meikkivinkeillä voit koettaa peittää sen

Flunssan mukana tuleva heikompi olo on peitettävissä kasvoilta meikkien avulla.

Näillä vinkeillä saat palautettua ihosi luonnollisen hehkun flunssankin aikana.

1. Peitevoide

Peitevoide on olennainen osa flunssaisten kasvojen meikkiä. Laita sitä hieman punaiselle nenällesi ja kukaan ei huomaa, että vietit yösi niistäen. Valitse täydellisesti ihoosi ja ihonsävyysi sopiva peitevoide.

2. Huulten kuorinta

Välillä kylmä ilma saa huulet lohkeilemaan. Kylmien ilmojen aikoihin iskee myös flunssa riesaksi ja silloin huulten kuorinta voi olla paikallaan. Ota pesulappu ja kostuta se haaleassa vedessä. Hiero sillä huulistasi hellästi kuolleet ihosolut pois. Toinen apukeino on huulirasva. Peitä huulesi huulirasvalla ja lisää päälle hieman vaaleaa väriä.

3. Kiiltävä poskipuna

Pese ensin kuiva ihosi kuorivalla puhdistusaineella, lisää sävytettyä kosteusvoidetta ja laita sen jälkeen kiiltävää poskipunaa. Tämä lisää hieman luonnollista väriä poskillesi ja saa sinut hohtamaan.

4. Vedenkestävä ripsiväri

Toisin kuin luomivärit, jotka voivat helposti kulua pois, vedenkestävä ripsiväri saa silmäsi näyttämään isommilta ja kirkkaammilta. Sen vedenkestokyky tekee siitä myös hyvän meikkituotteen flunssaiselle, jota voi käyttää päivän aikana ja illallakin.

Lähde: Become Gorgeous


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.