Laulun sanat liikuttivat häävieraita ja nyt tunteikas laulu leviää netissä videona.

Hääjuhlien perinteisiin kuuluu isän ja juuri naimisiin menneen tyttären välinen tanssi. Usein isä-tytär-tanssi tanssitaan merkityksellisen ja koskettavan kappaleen soidessa, minkä he valitsevat yhdessä, mutta jotkut toimivat toisin.

Yksi heistä on Robert David, joka yllätti tyttärensä Kaylan hänen hääjuhlassaan itse kirjoittamallaan koskettavalla ja tunteikkaalla laululla. Netissä leviää toukokuussa julkaistu, yli kaksi miljoonaa katselua kerännyt video Kaylan häälaulusta, jonka tahtiin isä ja tytär tanssivat häissä.

Videolla nähdään ensin pätkä hääjuhlasta, missä isä kertoo Kaylan viestittäneen hänelle puoli vuotta aiemmin ja kysyi, minkä kappaleen isä haluaisi soivan isän ja tyttären yhteistanssin aikana.

”Kayla mainitsi kaksi minun ikisuosikkiani ja sanoi, että yksi hänen ystävistään voisi ilomielin esittää ne. Minun vastaukseni oli ’Älä huoli, minulla on homma hoidossa'”, isä sanoi häävieraille.

”Puolen vuoden aikana minulta on kysytty lukuisia kertoja, minkä laulun valitsin yhteistanssiamme varten. Mutta täytyy kertoa teille, että en valinnut laulua. Minä kirjoitin laulun ja toivon, että pidätte siitä”, isä lisäsi.

Tämän jälkeen videolla alkaa soida isän kirjoittama ja Jeff Bohannonin esittämä laulu. Videolla nähdään valokuvia niin Kaylan elämän kuin hääpäivän varrelta sekä kuvia isän ja tyttären tanssista ja myöhemmin lyhyt klippi isästä ja tyttärestä tanssimasta laulun tahtiin.

Isän kappale tyttärelleen liikutti vieraita, sillä videolla on mukana kuvia vieraiden reaktioista. Laulun sanat ovat koskettaneet myös viraalivideon katsojia ja videon YouTube-kommenteissa monet ovat kertoneet liikuttuneensa kyyneliin sekä kehuvat laulua kauniiksi.

Voit kuunnella laulun artikkelin yllä olevalta videolta, jonka aikana näet myös välähdyksiä Kaylan hääpäivästä. Isä on kirjoittanut laulun myös vaimolleen ennen heidän hääpäiväänsä ja sen videon löydät täältä.

Lähde: The Independent