Dubsmash-sovelluksen avulla isä loi viihdykettä töissä olevalle äidille.

Kun Priscilla Bruce on ollut töissä iltaisin ja viikonloppuisin, on hänen miehensä huolehtinut Eric huolehtinut parin pienestä pojasta, Jackista kotona. Isä on käyttänyt kahdenkeskistä aikaa hauskalla tavalla hyväkseen tehden Dubsmash-videoita yhdessä poikansa kanssa.

Dubsmash-videot ovat eräänlaisia videoselfieitä, joissa taustalla soi esimerkiksi tunnettu biisi tai kohtaus elokuvasta, jota videota kuvaava sitten huulisynkkaa.

Eric on tehnyt videoita sekä ilahduttaakseen vaimoaan hänen työpäivien aikana että lähentyäkseen poikansa kanssa. Eric kertoi TODAY:lle Dubsmash-videoiden vastaavan samaa kuin äidille olisi lähettänyt aina kuvia, mutta video teki kaikesta hieman erityisempään.

Joulukuussa 2014 syntynyt Jack joutui kolmen viikon ikäisenä pienen leikkauksen takia viettämään viikon sairaalassa, mikä teki Priscillalle entistä vaikeammaksi jättää Jack kotiin ja aloittaa paluu työelämään pojan ollessa noin kuuden viikon ikäinen. Tämä mielessä Eric alkoi tehdä videoita.

”Minulla oli hauskaa tehdä videoita ja se on mainio tapa lähentyä hänen kanssaan ja oppia, miten olla isä ja mitä tehdä vauvan kanssa, kun olet yksin hänen kanssaan päivän ajan”, Eric sanoi TODAY:lle.

Perheen äiti pitää videoiden saamisesta.

”Ne saavat minut nauramaan. Ne ovat kuin päivän kohokohta”, Priscilla kertoi.

Priscilla innosti miestään koostamaan Dubsmash-videot yhteen ja YouTubessa julkaistusta koostevideosta on tullut viraalihitti. Hauskojen klippien lisäksi vuoden ajalta yhteen koostetuista videoklipeistä voi seurata Jack-pojan kasvua.

Voit katsoa Ericin ja Jackin hauskan Dubsmash-koostevideon jutun yltä.

Lähde: TODAY

Kommentit

Kommenttia