Ilmojen halki käy hurjapää-mummon tie! Eila, 94, juhlisti syntymäpäiväänsä laskuvarjohypyllä

94-vuotias Eila ei kuitenkaan saanut nimiinsä vanhimman laskuvarjohyppääjän titteliä, joka kuuluu 102-vuotiaalle miehelle.

Laskuvarjohypyn tekeminen lentokoneesta ei katso ikää. Tästä hyvä esimerkki on pennsylvanialainen Eila Campbell, joka juhlisti 94-vuotissyntymäpäiväänsä laskuvarjohypyllä.

”Tänä vuonna, kun olen tässä iässä, näin vanha, ajattelin etten selviä toista vuotta. Parempi toteuttaa tämä nyt”, hurjapää-mummo kommentoi hyppyään uutiskanava WNEP:lle.

Campbell toteutti hyppynsä Above the Poconos Skydivingin kanssa ja hänen lapsenlapsensa  Sarah Schuelke oli myös mukana. Ennen nousua noin kolmen kilometrin korkeuteen ja lähes 200 km/h vapaapudotusta 94-vuotias oli rauhallinen, mutta kertoi olevansa innoissaan.

”Vapaapudotus oli aika ’wow’. Se tuuli on niin hurja. Se oli mahtavaa ja todella pidin siitä. Aion tehdä näin uudestaan”, Campbell sanoi hyppynsä jälkeen.

Laskuvarjoyrityksen omistava Don Keller, jolla on nimissään Guinnessin ennätys eniten hypättyjen laskuvarjohyppyjen määrässä, sanoi, ettei ole koskaan nähnyt kenenkään yhtä iäkkään osallistuvan jännittävään hyppyyn.

Campbell ei kuitenkaan ole vanhin laskuvarjohyppääjä. Cosmopolitanin mukaan ennätys on 102-vuotiaan Kenny Meyerin nimissä.

Hurjapää-mummon hyppy toteutettiin aurinkoisena päivänä ja se ikuistettiin videolle. Voit katsoa videon artikkelin yltä.

Lähde: WNEP, Cosmopolitan


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.