Ikealta erikoinen mainos: Toimii raskaustestinä, positiivisella tuloksella saa alennuksen pinnasängystä

Jos nainen on raskaana, mainos muuttuu ja näyttää erikoisalennuksen.

Ruotsalainen huonekalujätti Ikea on julkaissut erikoisen mainoksen, joka löytyy ainakin Ruotsissa Amelia-nimisestä lehdestä. Åkestam Holstin luomassa mainoksessa kehotetaan naisia pissaamaan mainoksen päälle ja jos nainen on raskaana, paljastuu mainoksesta erikoisalennus pinnasängylle, kertoo The Independent.

Mainos siis toimii samalla ilmaisena raskaustestinä.

”Tään mainoksen päälle pissaaminen voi muuttaa elämäsi”, mainoksessa sanotaan.

Mainos näyttää tavalliselta, mutta sivun alalaidassa naisia kehotetaan laittamaan hieman virtsaa merkitylle alueelle. Dezeenin mukaan jos nainen on raskaana, virta saa mainoksen muuttumaan ja alennus tulee esiin.

The Independentin mukaan mainoksessa on käytetty samankaltaista teknologiaa kuin raskaustesteissä. Mainos on toteutettu yhteistyössä Mercene Labsin kanssa.

”Raskaustestiraitaa käytettiin lähtökohtana, mikä reagoi vasta-aineisiin, jotka sitoutuvat istukkahormoni hCG:hen ja se johtaa värin muuttumiseen”, Åkestam Holst on kertonut mainoksesta.

”Huolellinen materiaalien valinta yhdessä kontrolloidun kapillaarivirtauksen kanssa on ollut erittäin tärkeää tämän projektin onnistumiselle”, mainoksen luonut toimisto on paljastanut.

Dezeenin mukaan vaikka mainos vaikuttaa tarjoavan alennusta raskaana oleville naisille, on se todellisuudessa tarkoitettu mainokseksi Ikean jäsenyyskerho Ikea Familylle.

”Loimme mainoksen, joka yhdistää Ikea Family -alennuksen raskaustestin toimintoon, kieli poskessa -tyylillä. Yksi elämän uskomattomimmista hetkistä on se, kun testin tulos on positiivinen. Mutta siinä hetkessä on kiireellisempiäkin asioita mietittävän. Kuten alennuspinnasängyt”, Åkestam Holstin art director Evelina Rönnung kertoi The Independentille.

Erikoinen mainos on tietysti herättänyt keskustelua sosiaalisessa mediassa.

”Nerokas idea Ikealta – mainos toimii raskaustestinä. Jos olet raskaana, mainokselle pissaaminen paljastaa erikoisalennuksen pinnasängyille”, Andrew Bloch tviittasi.

”Tämä on melko innovatiivista markkinointia”, Omar Johnson kommentoi Twitterissä.

Mainoksella on myös vitsailtu.

”Ikea aloitti juuri mainoksen pinnasängylle naistenlehdessä Ruotsissa ja se toimii myös raskaustestinä. Hyviä uutisia, jos et ole raskaana, Ikea myy sinulle kaikki osat vauvan tekoon. Huonot uutiset, se kestää paljon kauemmin kuin 9 kuukautta..”, Johnny Marks tviittasi.

Voit katsoa artikkelin yllä olevalta videolta, minkälainen mainos on.

Lähde: The Independent, Dezeen


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.