Ihmisten paljon puhuvat ilmeet ja reaktiot ikuistettiin videolle ja niistä julkaistiin hulvaton kooste.

Synnytys on mullistava hetki vanhempien elämässä, mutta se ei välttämättä ole kaikista esteettisintä katsottavaa. Tällaisia päätelmiä voi ainakin tehdä katsoessa The Cutin julkaisemaa videota, jolla ihmiset näkevät synnytyksen ensimmäisen kerran.

Videolla kaksi nuorta naista ja kaksi nuorta miestä katsovat kannettavalta tietokoneelta kaksi videota, joissa on kuvattu synnytystä ja toinen videoista on ensimmäistä rajumpi. Kannettavan takana on kamera, joka kuvaa nelikon reaktiot synnytysvideoihin.

Ennen videoiden katsomista osallistujat kertovat, miksi synnytys ei ole tullut aiemmin heille tutuksi (esim. koulussa terveystiedon tunneilla) ja minkälaiset odotukset heillä on sen suhteen, miltä synnytys näyttää.

”En ole”, toinen naisista vastaa, kun häneltä kysytään onko hän valmis katsomaan videon synnytyksestä.

Videolla nähdyt reaktiot ja ilmeet puhuvat puolestaan siitä, miltä synnytyksen näkeminen nelikosta tuntuu. Videosta on kuitenkin tehty koominen laittamalla hidastettujen kohtien päälle soimaan Edvard Griegin Aamutunnelma, joka on sävelletty osaksi Peer Gynt -näytelmän musiikkia.

Jälkimmäisen videon jälkeen toinen naisista antaa näkemälleen aplodit.

”Tuo oli uskomatonta”, hän sanoo.

”Hänen pitäisi saada aamiainen sänkyyn loppuelämänsä ajan tuon tehtyään”, nainen lisää ja myöhemmin videolla kuvaa näkemäänsä intensiiviseksi ja sen saattavan päätyä hänen uniinsa.

”En löydä sanoja juuri nyt”, toinen miehistä sen sijaan kertoo.

Voit katsoa nelikon reaktiot artikkelin yllä olevalta videolta.