Huono päivä paremmaksi: Tähän väriyhdistelmään pukeutuminen takuulla piristää mieltä

Väreillä voi vaikuttaa mielialaan, joten kun kaipaa hieman piristystä, kannattaa pukeutumisessa yhdistää kaksi tiettyä sävyä.

Moni asia voi saada mielen matalaksi: joskus se on tukkoinen nenä ja väsynyt olo, toisinaan ulkona oleva harmaa keli tai sateinen päivä, joskus työstressi tai arjen kiireet. Pure Wow’n mukaan on kuitenkin olemassa yksi väriyhdistelmä, johon pukeutuminen noina tympeinä päivinä melkein poikkeuksetta saa mielialan paremmaksi: punainen ja vaaleanpunainen/pinkki.

Pure Wow’n mukaan nämä värit tasapainottavat toisiaan. Räväkkä punainen auttaa hieman vaimentamaan ei-toivottuja barbiemaisia fiiliksiä, joita vaaleanpunaiseen pukeutuminen voi herättää, kun taas vaaleanpunainen tasapainottaa punaiseen väriin liitettyä seksikkyyttä.

Tätä väriyhdistelmää voi hyödyntää monella tapaa. Pure Wow’n mukaan voit esimerkiksi laittaa punaisen puseron vaaleanpunaisen mekon alle tai yhdistää pinkin neuleen punaisiin housuihin.

Näitä värejä voi yhdistellä myös niin, että toinen on pääroolissa ja toinen on sivuosassa, pienempänä väriläikkänä, ja kokonaisuus on silti Pure Wow’n mukaan todella tyylikäs ja pirteä. Esimerkiksi pinkki laukku muuten punaiseen painottuneessa asukokonaisuudessa toimii mainosti.

Alla yksi esimerkki tästä väriyhdistelmästä. Stylisti, pukusuunnittelija Shiona Turini pukeutui vaaleanpunaiseen ja punaiseen Kate Spaden muotinäytökseen New Yorkin muotiviikoilla viime syksynä.

Voit katsoa pari muuta esimerkkiä tyylistä täällä.

Lähde: Pure Wow


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.