Muun muassa tapasi pukeutua, kynsilakan tai huulipunan sävy tai suosimasi kengät voivat viestiä muille siitä, minkälainen ihminen olet.

Yksi tällainen seikka on myös hiustesi jakaus, joka voi kertoa sinusta paljon – myös silloin, jos sinulla ei ole jakausta lainkaan. Good Housekeeping on listannut, mitä erilaiset jakaustyylit kertovat ihmisestä ja suomensimme ne alle.

Tällainen olet jakauksesi perusteella:

Täysin suora keskijakaus

Olet selväjärkinen ja tasapainoinen. Ystäväsi ja perheesi kääntyvät puoleesi, kun kaipaavat lohdutusta ja tukea. Olet älykäs, kohtelias ja suorasukainen etkä oikein ymmärrä, miksi kukaan olisi passiivis-aggressiivinen tai tyly. Sukkalaatikkosi on todella hyvässä järjestyksessä.

Oikealle tehty jakaus

Miellät itsesi emotionaalisesti herkemmäksi ja empaattisemmaksi kuin monet muut ihmiset ja tykkäät huolehtia läheisistäsi. Tämä voi toisinaan aiheuttaa hankaluuksia, koska sinulla on välillä liian monta rautaa tulessa, mikä voi vaikeuttaa jokaisen ongelman ratkaisua, vaikka kuinka ne haluaisitkin ratkaista. Osaat kokata melko hyvin, mutta jos olisi hyväksyttävää syödä joka päivä erilaisia noutoruokia, suosisit sitä tapaa.

Rosoinen, ei täysin suora keskijakaus

Vaikka olet omistautunut työllesi ja perheellesi, olet silti myös todella joustava muuttuviin olosuhteisiin ja sinua on kehuttu kyvystäsi mukautua. Ystävällinen luonteesi ja rento asenteesi vetää ihmisiä puoleesi.

Vasemmalle tehty jakaus

Joka aamusta iltaan olet keskittynyt työhösi ja kotiasioihin. Et oikein osaa vaihtaa vapaalle, mutta myös sen takia olet saavuttanut paljon menestystä elämässä. Olet todella myötätuntoinen eläimiä ja lapsia kohtaan, mutta et jaksa ihmisiä, jotka valehtelevat, keksivät tekosyitä tai aiheuttavat ongelmia.

Sinulla on otsatukka

Tykkäät pitää hauskaa ja nauraa ja hymyäsi usein kehutaan. Sinulla on kunnianhimoa ja tavoitteita, jotka eivät tule tyydytetyksi ennen kuin jokainen tavoite on saavutettu (ja olet saanut kaikki lukemattomat sähköpostiviestit luetuksi). Toivoisit hiustutoriaalien olevan hieman helpompia toteuttaa.

Sinulla ei ole jakausta ollenkaan

Sinulla on selvät suunnat mielessäsi tulevaisuutesi suhteen, mutta et aina kerro aikeitasi lähelläsi oleville ihmisille – haluat pitää ihmisiä hieman varpaillaan. Et osallistu juoruiluun tai draamaan ja olet usein tasapainottava voima läheistesi välillä. Arvostat spontaaniutta ja sinulla on usein halu irtisanoutua työstäsi ja muuttaa saarelle keskelle merta.

Lähde: Good Housekeeping