Annan ja Elsan paluu valkokankaille lähenee.

Walt Disney Anmation Studios on julkaissut uuden trailerin huippusuositun Frozen – huurteinen seikkailu -animaation jatko-osasta. Odotettu animaatioelokuva on nimetty simppelisti Frozen 2:ksi, ja se tulee Suomessa elokuvateattereihin joulukuussa.

Frozen 2:ssa Arendellen kuningatar Elsa lähtee selvittämään taikavoimiensa alkuperää yhdessä siskonsa Annan sekä Annan poikaystävän Kristoffin, lumiukko Olafin ja uskollisen Sven-poron kanssa. Edessä on vaarallinen, mutta merkityksellinen matka kohti tuntematonta, lumottuihin metsiin ja tummien vesien taakse.

Trailerin perusteella Frozen 2 näyttää upealta sekä hieman kotoiseltakin, sillä trailerilla nähdään Lapin ruska-aikaa muistuttavia maisemia. Lisäksi aivan trailerin alussa Annan ja Elsan isä kertoo pienille sisaruksille iltasatuna tarinaa pohjoisessa sijaitsevasta lumotusta metsästä.

”Se oli taianomainen paikka, mutta jokin meni pieleen. Sen jälkeen kukaan ei ole päässyt sinne tai sieltä pois”, isä kertoo ja traileri näyttää, että tässä metsässä kasvoi ainakin koivuja sekä maitohorsmaa muistuttavia kasveja.

Traileri antaa vilauksen myös uusista hahmoista, Northuldran väestä. Los Angeles Timesin mukaan heihin kuuluvat muun muassa yhteisöään kiihkeästi suojeleva Yelana, rohkea vapaa sielu Honeymaren sekä hänen veljensä Ryder, jonka sydäntä lähellä ovat porot – kuin Kristoffillakin.

Sisarukset kohtaavat heidät metsässä, joka mitä ilmeisimmin on juuri se lumottu metsä, josta Annan ja Elsan isä kertoo trailerin alussa. Northuldralaiset ovat pukeutuneet saamenpuvun tyylisiin asuihin ja kun otetaan huomioon aiemmilla trailereilla kuultu saamelainen perinnemusiikki, joiku, vaikuttaisi saamelaisuus olevan osa Frozen 2:ta jollain tavalla – elokuva myös dubataan pohjoissaameksi.

Frozen 2:n ohjaavat ensimmäisen osan tapaan Chris Buck ja Jennifer Lee. Englanninkielisessä versiossa päähenkilöiden äänirooleissa ovat myös ensimmäisestä elokuvasta tutut Idina Menzel (Elsa), Kristen Bell (Anna), Jonathan Groff (Kristoff) sekä Josh Gad (Olaf).

Huurteinen seikkailu jatkuu valkokankailla 25. joulukuuta. Voit katsoa uuden trailerin artikkelin yltä ja aiemmat Frozen 2 -trailerit löydät täältä.