Klitoris on naisen orgasmiin liittyvä ruumiinosa, mutta kaikki naiset eivät tiedä siitä silti kaikkea.

Siinä on kaksi osaa, joista toisessa on peräti 15 000 hermopäätettä, joita suojaa tietynlainen huppu, joka on tämä toinen osa. Jos ei ole nähnyt koskaan klitorista, tämä voi tulla yllätyksenä, että siinä näyttäisi olevan kaksi jalkaa, jotka ovat vähän kuin tukivarsia. Jokaisen klitoris on kuitenkin omannäköisensä ja kokoisensa.

Näin klitoris löytyy

Osa naisista ei tiedä edes missä oma klitoris sijaitsee. Jos et tiedä ja haluat selvittää sen, ota käteesi peili ja katso sitä sen avulla. Näet sen virtsaputken aukon yläpuolella pienten häpyhuulten yhtymäkohdassa. Paikka on karvoituksen reunan vieressä. Sen päälle on ihopoimuja suojaamassa sitä.

Näin stimuloit klitorista

Kun klitoris on löytynyt, onnistuu myös sen stimulointi, joka voi johtaa orgasmiin. Jos sitä koskee suoraan, se voi olla vähän kosketusherkkä. Paine sitä kohti esimerkiksi jonkin stimulointia lisäävään laitteen avulla voisi olla hellempi vaihtoehto. Muista, että mikä tuntuu tänään hyvältä siellä ei tunnu siltä välttämättä huomenna. Tuo herkkä kohta on välillä herkempi ja välillä ei. Kokeile, mikä sopii juuri sinun paikoillesi milläkin hetkellä.

Klitoris on vähän kuin alapään kruununjalokivi, jolla on suuri osa siinä, että saadaan orgasmi.

Lähde: Womens health