Papukaija esitteli repertuaariaan, johon lukeutuvat niin erilaiset eläimet kuin esimerkiksi avaruusaluksen matkiminenkin.

Albert Einstein oli älykäs fyysikko, kun taas siivekäs Einstein on älykäs papukaija. Harmaapapukaijojen sukuun kuuluva lintu on nimittäin erittäin taitava matkimaan erilaisia ääniä ja puhetta.

Tennesseessä Zoo Knoxville -eläintarhassa asuva Einstein täytti vuosi sitten huhtikuun alussa 30 vuotta ja pyöreiden juhlistamiseksi eläintarha julkaisi videon, jolla papukaija esittelee repertuaariaan pääkouluttaja Adam Pattersonin kanssa.

Videolla Einstein imitoi muun muassa merirosvoa, kummitusta, suihkussa laulamista, avaruusalusta ja erilaisia eläimiä. CBS Newsin mukaan Einstein osaa tehdä ainakin 200 ääntä, joihin lukeutuu myös sanoja, ja se osaa merkistä toistaa ainakin 70.

Harmaapapukaijan taidot ovat tehneet vaikutuksen ja videoklipit sen osaamisesta ovat levinneet netissä. Alta voit katsoa eläintarhan julkaiseman, yli viisi minuuttia kestävän videon Einsteinin imitointiosaamisesta ja sen alta löydät LADBiblen julkaiseman lyhyemmän videon, joka on tekstitetty, jotta papukaijan puhetta on helpompi ymmärtää.

This Parrot Is Amazing At ImpressionsHis impressions are amazing! ()

Julkaissut LADbible 5. huhtikuuta 2017

Lähde: CBS News