Testiin pääsivät niin Jaloviina kuin pari erilaista Koskenkorvaa ja olutta.

Brittiläinen tubettaja Dave Cad pitää Suomesta – ainakin tällaiseen johtopäätökseen voi tulla, kun katsoo hänen YouTube-kanavalla julkaistuja videoita. Useamman kerran Suomessa vieraillut Cad on muun muassa testaillut erilaisia ruokia ja juomia.

Juomat ovatkin jälleen vuorossa hänen tuoreella videolla, jonka aikana hän kokeilee suomalaisia alkoholijuomia. Maisteltavaksi hän oli valinnut kaksi erilaista Koskenkorvaa ja olutta sekä Jaloviinaa.

Ennen kuin brittimies maistaa näitä juomia, hän kokeilee aiemman videon yhteydessä saamia suosituksia, kuten minttukaakaota, joka vei häneltä kielen mennessään. Cad testaa myös, mille maistuu salmiakkikossu yhdessä energiajuoman kanssa sekä yhdistää myös Valhallaa ja energiajuomaa.

Virallisen testin aikana etenkin Koskenkorvan Lakritsi on Cadin mieleen. Huvittavimmat reaktiot sen sijaan saa aikaan yhden tähden Jaloviinan maistaminen.

”Tämä haisee pahimmalle painajaiselleni”, Cad tokaisee ennen kuin ottaa maistiaisen Jallua.

Eikä maku vaikuta olevan hänen mielestä sen parempi: Cad kuvailee Jaloviinaa ällöttäväksi.

Voit katsoa Cadin testivideon artikkelin yltä. Hänen aiemmin julkaiseman alkoholijuomatestin löydät täältä ja lisää videoita niin Suomeen kuin muuhun liittyen hänen YouTube-kanavaltaan.