Pojan hakuhistorian tutkiminen aiheutti isässä hulvattoman reaktion ja videosta on tullut somehitti.

Internetin hakuhistoria voi paljastaa ihmisestä nolojakin asioita – ainakin hänen itsensä mielestä – joten monet huolehtivat, etteivät muut pääse hakuhistoriaan käsiksi. Pienten lasten kohdalla vanhemmat kuitenkin usein tutkivat, mitä jälkikasvu netistä etsii.

Näin on käynyt myös Ashleigh Wilsonin 8-vuotiaalle pikkuveljelle. Wilson on jakanut Twitterissä videon, jolla sisarusten Craig-isä selaa veljen iPadin hakuhistoriaa.

Pikkuveli on ollut hakuhistorian perusteella kiinnostunut muun muassa selkounista ja julkkisten, kuten Elviksen ja Michael Jacksonin, kuolemista. Myös Fortnite-peli sekä siitä tubettava Shadical sekä tuhopoltto ovat kiinnostaneet 8-vuotiasta.

Kaiken huippu on kuitenkin tuorein haku: ”bbq sauce on titties”, eli BBQ-kastiketta tisseillä. Tämän luettuaan isä purskahtaa makeaan nauruun iPad käsissään.

Toisin kuin hausta voisi kuvitella, ei kyse ole mistään K18-asiasta. Haku liittyy suosittuun Vine-klippiin, jolla vuorostaan viitataan kohtaukseen Orange Is the New Black -sarjassa.

Some-kansa innostui videosta ja siitä on nopeasti tullut hitti. Osa sen nähneistä on kuitenkin hieman huolestunut 8-vuotiaan tuhopoltto-hausta, mutta videon julkaissut isosisko avasi sitä hieman Metrolle.

🦁𝐼 𝐷𝑟𝑒𝑎𝑚𝑒𝑑 𝑜𝑓 𝑌𝑜𝑢☀️

@LariskaPargita1
Um......

T'challawah ✊🏾🖤

@itsnateanthony
So y'all just going to casually gloss over the "Arson" search? I'm cool with that. Just checking lol.

”Se on todella hassua, hän on todella fiksu ja utelias, joten hän katsoi uutisjuttua tuhopoltosta, mikä sai hänet googlaamaan lisätietoa”, sisko kertoi.

”Hän on mainio lapsi, joka aina keksii jotain tällaista”, hän lisäsi.

Videon lähdettyä leviämään on se päätynyt myös yhden haun aiheen, Fortnite-tubettaja Shadicalin, tietoon. Tubettaja vastasi Ashleighille Twitterissä voivansa paljastaa kasvonsa vain hänen veljelleen, koska hän vaikutti olevan niin kiinnostunut siitä, miltä Shadical näyttää.

8-vuotias on mitä ilmeisimmin suuri Fortnite-fani, sillä aiemmin hän aiheutti vanhemmilleen yli 200 euron laskun peliä pelaamalla. Isosisko kuvasi videon, kuinka perhe muun muassa juksasi poikaa laskun takia ja siitäkin tuli nettihitti.

Isosisko on saanut itse osansa veljensä kiusoittelusta viraaliksi päätyneillä videoilla, sillä ihmiset ovat alkaneet jättää hänen Instagram-sivulleen ’BBQ Titties’ -kommentteja.

Lähde: Metro, Mashable