Baarimikkojen vinkit kaikkiin vaivoihin

Baarityöntekijöiden käyttämillä ja suosittelemilla nikseillä taistelet sekä seuraavan päivän pahaa oloa vastaan, että teet illasta itsellesi miellyttävän.

Näiden vinkkien lisäksi kannattaa tietenkin muistaa se kaikkein tärkein asia – nimittäin kohtuus! Myös alkoholittomat vaihtoehdot ovat aina hyvä ratkaisu.

Yllättikö hikka? Veden juominen ei aina auta. Sen sijaan kokeile seuraavaa: ota sitruunalohko, käytä se kevyesti sokerissa ja valele lohko katkerossa. Tämän jälkeen laita lohko suuhusi ja imeskele sitä. Hikan pitäisi olla poissa alta aikayksikön!

Koko ajan joku tarjoamassa juotavaa? Juo välissä yksi ”pickleback”. Tämä tarkoittaa ensin yhtä viskishottia, jota seuraa kulaus vaikkapa suolakurkkujen lientä. Kuulostaa ehkä epämiellyttävältä, mutta suolaliemi vie viskiltä kirpeyttä ja korvaa juomisessa menetettyjä elektrolyyttejä kehossa.

Oikutteleeko vatsa illan aikana? Rauhoittele sitä drinkillä nimeltä ”Ferrari”. Se sisältää samassa suhteessa ruuansulatusta edistävää Fernet’ia ja aperitiivi-Camparia, shottilasillisen verran. Tämä aromaattinen yhdistelmä kiihdyttää sinut vatsanväänteiden ohi!

Haluatko ottaa vähän vähemmän? Baarilla on tarjota sinulle haluamasi keino, voit nimittäin kokonaisen tuopin sijaan ottaa vain puolen tuopin verran hanajuomaa. Sinun ei tarvitse olla kuivin suin, mutta tulet nauttineeksi puolet vähemmän alkoholia kuin muuten.

Lähde: Shape


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.