Äidit ovat usein oikeassa, halusi sitä itselleen myöntää tai ei.

Äidit pursuavat tietoa ja neuvoja, joita he mielellään kertovat lapsilleen. Aina äidin neuvot eivät ole olleet jälkikasvun mielestä niin tervetulleita, mutta äiti on silti ollut oikeassa ja lapsetkin sen tiesivät – aina sitä ei vain ole halunnut myöntää.

Tulevan äitienpäivän myötä alle on listattu 16 asiaa ja hetkeä, joista äiti on ollut niin oikeassa.

1. Sinun olisi kannattanut käyttää kiinteiden hammasrautojen jälkeen saatua irrotettavaa versiota tunnollisesti.

2. Kaikki ne kerrat, kun äiti kehotti olemaan laittamatta ylle uutta asua, kun ruokana oli spagettia ja tomaattista jauhelihakastiketta.

3. Joka kerta, kun äiti sanoi ”Jos (laita tähän ystävän nimi) hyppäisi sillalta, hyppäisitkö sinäkin?” Sillä hetkellä, tietysti. Jälkeenpäin ajatellen, tuskin.

4. Kun äiti ei suostunut hankkimaan sinulle hevosta/koiraa/tamagotchia, jota niin kovasti halusit, koska hän tiesi, ettet kuitenkaan heräisi ajoissa ennen koulua hoitamaan/ulkoiluttamaan sitä.

5. Kun et saanut työtä, jonka todella, todella halusit ja äiti sanoi, että saisit työn, joka on se oikea sinulle. Ja jälkikäteen, hän oli NIIN oikeassa.

6. Kun äiti sanoi, että kovat talvipakkaset ovat tulossa ja sinun pitäisi pukeutua lämpimästi ulos. Et kuunnellut ja pian olitkin kipeänä.

7. Ne kerrat, kun äiti sanoi seuraavana päivänä satavan vettä ja että kannattaisi ottaa mukaan sateenvarjo, mutta kuvittelit tietäväsi paremmin – ja kastuit.

8. Se on ihan totta. Kaikki vaikuttaa paljon paremmalta kunnon yöunien jälkeen.

9. Kun äiti kielsi polkemasta liian lujaa pyörällä soralla. Koska sehän menee suoraan kaikkiin niihin haavoihin ja naarmuihin, vai mitä?

10. Kun kysyit, miksi sinun pitää tehdä jotakin ja äiti vastasi: ”Koska minä sanon niin.” Tuota logiikkaa vastaan ei voi väittää.

11. Kun äiti vakuutti, että painajaismainen sisarus muuttuu siedettävämmäksi, kun murrosikä rauhoittuu.

12. Sängyt eivät todella ole pomppimista varten, aivan kuin äiti sanoi. Opit sen itse, kun hajotit sängyn siinä pomppien. Ja sitten syytit kadun varrella asuvaa kaveria asiasta.

13. Kun äiti varoen vihjasi, ettei ihastuksesi, josta pidit, koska hänellä oli siisteimmät lenkkarit/kynät/ynnä muuta ehkä olekaan Se Oikea. Juuri ennen kuin ihastus siirtyi parhaaseen kaveriisi ja alkoi kertoa kaikille, että sinun hengityksesi haisee pahalle.

14. Joka kerta, kun äiti huomautti, ettet ehkä tarvitse uutta paria nahkahaalareita/skinny-farkkuja/10 senttisiä korkokenkiä.

15. Kun äiti sanoi, ettei sääriä kannata höylätä ennen kuin on ihan pakko. Tietysti jätit kuuntelematta. Ja heti kaduit sitä.

16. Kun äiti sanoi rakastavansa sinua, kaikesta huolimatta. Jopa kello 04 aamuyöllä, kun olit ollut alaikäisenä teininä kotibileissä, sinut piti hakea kotiin ja oksensit autossa yllesi. Jopa silloin.

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia