Salatorkuista taukotilan herkkujen katsastamiseen, näitä asioita moni nainen tekee työpaikallaan.

Moni viettää työpaikallaan paljon aikaa. Tästä syystä on vaikea olla asettumatta aloilleen ja olla kuin kotonaan myös työpaikalla.

Tämä johtaa usein erinäisiin tapoihin, joita naiset työpaikallaan tekevät, mutta harvoin myöntävät. Alla on yhdeksän tällaista tapaa.

1. Työpöytäsi on hyvin varusteltu herkkujen suhteen

Työpisteesi on kuin oma makeisautomaatti. Tietysti se on vain hätätilanteita varten, kuten niitä päiviä, kun lounas jäi kotiin tai haluat lahjoa työkaverin – tai ihan vain siksi, koska kello on 15.

2. Haukut mielessäsi äänekkäät työkaverit

Vaikka kollegoiden juoruja elämästään on toisinaan hauska kuunnella, voi se vaikeuttaa keskittymistä.

3. Käytät ylimääräisen ajan oman elämäsi hoitamiseen

Joskus joudut käyttämään työpuhelinta omien asioiden hoitamiseen, sille ei vain voi mitään.

4. Järjestelet kaikkea töihin liittymätöntä

Saatat suunnitella esimerkiksi viikonlopun menoja ystäviesi kanssa tai syntymäpäiväjuhlia. On kummallisen kiehtovaa, miten töihin tarkoitetut tunnit ovat tehokkainta aikaa suunnitella ja järjestellä oman elämän tapahtumia.

5. Järjestelmällisesti tarkistat keittiön, jos joku olisi jättänyt sinne herkkuja

Taukotilassa tai työpaikan keittiössä on toisinaan jonkun sinne tuomia herkkuja tarjolla kaikille. Kävelet säännöllisesti päivän mittaan tilan ohi, jotta tiedät ensimmäisenä tai ensimmäisten joukossa, jos siellä on jotain kivaa saatavilla.

6. Valitat aina toimiston lämpötilasta

”Onko muka oikeasti näin hankalaa lämmittää rakennus mukavan lämpöiseksi tai käyttää ilmastointia viilentämään sopivasti?!?!?” Taistelu sinun ja toimiston lämpötilan kanssa ei tunnu päättyvän koskaan.

7. Olet todella taitava tanssimaan työpisteesi ääressä

Olet joskus jäänyt kiinni, kun jammailet myöhään iltapäivällä työpöytäsi ääressä, koska se auttaa sinua saamaan asioita aikaseksi.

8. Toisinaan lepuutat silmiäsi ihan lyhyen hetken

Koska harvassa työpaikassa on torkkutilat, joudut sulkemaan silmäsi lyhyeksi hetkeksi työpisteelläsi – tai niin ainakin väität, jos joku saa sinut kiinni kesken torkkujesi.

9. Olet ehkä hieman liiankin läheinen ”työvaimosi” kanssa

Hän tietää kaikki yksityiskohdat omasta elämästäsi ihmissuhteita myöten ja ehkä jopa kuukautiskiertosi. Vietät hänen seurassaan niin paljon aikaa, joten ei ihme, että lähennyt työkavereiden kanssa.

Lähde: Women’s Health