Naiset usein miettivät, mitä mies ajattelee ja mihin hän kiinnittää huomionsa sänkyleikkien yhteydessä.

Huojentaakseen naisten mieliä, Women’s Healthin miestoimittaja Clint Carter paljasti, mihin miehet todellisuudessa kiinnittävät huomionsa.

”Me miehet olemme taipuvaisempia huomaamaan kokonaiskuvaa ja käytöstä, jotka antavat vihjeitä siitä, onko välillämme kemiaa. Kipinöikö? Kiihotutko? Oletko todella innokas olemaan alasti juuri nyt?”, Carter kertoo miesten mielessä liikkuvan.

Carterin mukaan nämä kysymykset ovat tärkeitä miehille ja he kiinnittävätkin huomiota alla mainittuihin asioihin saadakseen kysymyksiinsä vastaukset. Tällaisia asioita miehet huomaavat sinusta sängyssä:

1. Aloitteellisuutesi

Jos nainen antaa miehen tehdä kaiken työn ja vain tavallaan hengailee ja seuraa, mitä seuraavaksi tapahtuu, saa mies käsityksen, ettei sänkytouhut juuri kiinnosta.

”Näytä hieman innostusta. Ota ohjat vaatteiden avaamisessa. Käännä mies ympäri ja siirry päälle. Auta miestä tekemään hetkestä mieletön”, Carter vinkkaa.

2. Kehosi liikkeet

Jos nainen on jäykkä, se jäähdyttää tilannetta. Mies alkaa helposti ajatella, että jokin on vialla tai nainen on liian tietoinen itsestään. Jos nainen taas on villi ja aistillinen, se kiihottaa miestä. Miehet haluavat Carterin mukaan tuntea naisen kehon kiemurtelevan omaansa vasten.

”Mitä enemmän koko kehosi on mukana hetkessä, sitä enemmän meistä tuntuu, että olet halukas olemaan kanssamme”, Carter toteaa.

3. Silmäsi

Miehet kiinnittävät huomiota silmiin, mutta vain siihen, mihin silmät katsovat. Hyviä vaihtoehtoja on katsoa miestä silmin tai katsella hänen alastonta kehoaan. Mies voi tuntea olonsa epämukavaksi, jos nainen katsoo alaspäin (voi viestiä katumusta), silmäilee omaa kehoaan (voi viestiä epävarmuudesta) tai tuijottaa kattoon tai seinään (voi antaa kuvan, että touhu on tylsää). Varo siis, ettet silmilläsi viesti jotain, mitä et halua.

4. Hengityksesi

Kyse ei ole siitä, että se haisisi – mitä se ei tosin toivottavasti tee. Carterin mukaan kyse on siitä, miltä se kuulostaa.

”Onko se raskaampi kuin yleensä? Onko äänesi matalampi? Nämä asiat kertovat meille, että olet aidosti kiihotunut”, Carter selventää.

Naisten ei tarvitse kuitenkaan tehostaa sitä leikkien kuin olisi juuri juossut maratonin. Jos innostut, anna sen kuulua ja näkyä.

5. Jos olet vasta sheivannut tai panostit alusvaatteisiisi

Siinä ei ole mitään väärää, jos et ole tehnyt näin. Carter korostaakin, että sheivaus/vahaaminen tai kalliit, seksikkäät alusvaatteet kertovat valmistautumisesta ja siitä, että olet ajatellut seksiä. Se taas kelpaa miehille oikein mainiosti – olettehan silloin samalla sivulla.

Lähde: Women’s Health