Brittilehden mukaan nämä fantasiat ovat yleisiä naisten keskuudessa, mutta kovinkaan moni nainen ei puhu niistä avoimesti.

Fantasiat ja mielikuvitus ovat myös hyödyksi tervettä ja hyvää seksielämää ajatellen. Usein ne kuitenkin jäävät usein vähemmälle huomiolle ja brittilehti Metron mukaan etenkin naisten seksifantasiat pidetään usein omana tietonaan, vaikka seksistä muuten puhutaankin nykyisin varsin avoimesti.

Metro listasi naisten kymmenen suosituinta seksifantasiaa, joista harva kuitenkaan myöntää fantasioivansa – olipa fantasiasi seksin harrastaminen rahasta tai toisen naisen kanssa, et ole tämän ajatuksen kanssa yksin.

1. Dominoitavana oleminen

Metron mukaan dominoitavana oleminen on monen naisen mielestä erittäin kiihottavaa, mutta se ei välttämättä heijasta sitä, mitä naiset lopulta oikeasti haluaisivat tehdä.

2. Kontrollin ottaminen

Tämä on kuin kolikon toinen puoli ensimmäiselle kohdalle ja on myös erittäin yleinen fantasia. Sekä dominoitavana että dominoivan osapuolen roolista nauttimista kutsutaan sadomasokismin maailmassa switch-termillä, mikä Metron mukaan osoittaa, että seksuaaliselle mielikuvitukselle ei ole kiveen hakattuja sääntöjä.

3. Seksi tuntemattoman kanssa

Kun toinen ihminen on täysin vieras, voi seksi olla riskialtista, uskaliasta ja jännittävää – ainakin ajatuksen tasolla. Todellisuudessa tässä on omat riskinsä ja jos tämä lukeutuu fantasioihisi, jonka aiot joskus toteuttaa, muista olla varovainen ja suojautua.

4. Seksin harrastaminen rahasta

Metron mukaan kun seksissä on mukana raha, voi tälla tavoin seksiobjektiksi muuttuminen poistaa kaikki ite tekoon liittyvät tunteet ja olla sen johdosta kiihottavaa.

”Fantasiassa maksullisesta seksistä on kyse dominoinnin ja alistumisen tutkimisesta, mitkä ovat monien mielestä kiehtovia. Maksulliseen seksiin liittyvä stigma tekee fantasiasta vielä vetoavamman”, seksiasiantuntija ja kirjailija Rebecca Dakin sanoi Metrolle.

5. Seksin harrastaminen sellaisen ihmisen kanssa, kenen kanssa sitä ei pitäisi tehdä

Suurin osa naisista noudattaa tyttöjen välistä sanomatonta sopimusta siitä, että parhaan ystävän kumppaniin ei kosketa. Todellisuudessa seksin harrastaminen sellaisen ihmisen kanssa, kenen kanssa niin ei pitäisi tehdä, on yleinen fantasia. Journal of Sexual Medicinen mukaan 65 prosenttia kyselyyn vastanneista naisista on myöntänyt tällaisen fantasian.

6. Vallassa olevat henkilöt

Olipa kyse sitten politiikan maailmasta tai valtaa koulun luokkahuoneessa pitävästä opettajasta, on tämäkin yleinen fantasia.

7. Roolileikit

Tämä voi liittyä yllä olevaan kohtaan – ”en suutele opettajaani, en suutele opettajaani….”

8. Seksin harrastaminen naisen kanssa

Tästä fantasioiminen ei tarkoita, että olisit homoseksuaali. Tämä on monien naisten seksifantasioiden kärkipäässä. Journal of Sexual Medicinen mukaan 42 prosenttia naisista listaa sen yhdeksi lempifantasioistaan.

”Tietynlainen seksi ruokkii meidän mielenkiintoamme, ikään kuin mielen teatteria, joten fantasioiminen seksistä naisen kanssa osoittaa uteliasta mieltä sen sijaan, että se kertoisi halusta ryhtyä homoseksuaaliin suhteeseen”, psykologi Jo Hemming totesi Metrolle.

9. Ryhmäseksi

Monilla tämäkin jää vain haaveen tasolle sen sijaan, että todella lähtisi kokeilemaan ryhmäseksiä, vaan he nauttivat siitä omassa mielikuvituksessaan.

”Ryhmäseksifantasia on erityisen yleinen niiden naisten keskuudessa, kenellä ei ole kovin montaa seksikumppania ja ovat mahdollisesti olleet pitkissä parisuhteissa”, Dakin kertoi.

10. Katsominen tai katsottavana oleminen

Metron mukaan kiinnijäämisen pelosta syntyvä adrenaliini ja toisten intiimien hetkien seuraamisesta syntyvä kiihottuminen voivat saada käymään kuumana. Samalla tavalla seksin harrastaminen jonkun kanssa julkisella paikalla, missä on riski, että joku näkee puuhastelut, voi olla jännittävää. Harvat kuitenkaan todellisuudessa haluavat jäädä kiinni housut nilkoissa sivukujalla, mutta ainahan sellaisesta voi haaveilla.

Lähde: Metro