Nämä erilaiset teot ja eleet voivat kertoa naiselle, että hänestä välitetään.

Luultavasti jokainen nainen haluaa toisinaan tulla hemmotelluksi kumppaninsa taholta; suuret eleet, yllätykset ja lahjat ovat tervetulleita. Pienillä teoilla voi olla kuitenkin paljon suurempi merkitys kuin satunnaisilla lahjoilla ja ne voivat kertoa naiselle, kuinka paljon kumppani välittää.

PopSugarin mukaan naiset usein mieltävät merkitykselliseksi kumppanien teot, joita he eivät ole suunnitelleet tai eivät edes huomaa tai ajattele tekevänsä. Simppelit, suloiset eleet ovat niitä, jotka nousevat omaan arvoonsa.

Alle on listattu 10 esimerkkiä tällaisista pienistä teoista, jotka merkitsevät paljon naisille.

1. Päivästä kysyminen

”Miten päiväsi meni?” Tämä on simppeli kysymys, mutta kun kumppani sen esittää, se kertoo hänen välittävän arkipäiväisistä asioista. Naiset usein pitävät siitä, että kumppani välittää pienistä asioista.

2. Auton oven avaaminen

Tämä on suloinen, kohtelias ele, jota PopSugarin mukaan aina arvostetaan.

3. Puhelut

Nykyisin monet kommunikoivat viestitellen ja soittaminen on jäänyt vähemmälle. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö oman rakkaan kanssa olisi mukava jutella puhelimessa. Kun kumppani soittaa, se kertoo naiselle hänen todella haluavan jutella juuri sinä hetkenä sen sijaan, että odottaisi aina viestiin vastausta.

4. Pitäminen kädestä kiinni

Kun kumppani ottaa naisen käden käteensä, on se osoitus tunteista ja myös osoitus muille, että kumppani on ylpeä suhteesta. Se on suloinen ele, joka PopSugarin mukaan usein unohdetaan.

5. Pitkät halaukset ja suukot

Halauksen tai suukon pitkittäminen edes hetken aikaa kertoo jo paljon. Se on omalla tavallaan muistutus siitä kumppanin tunteista.

6. Satunnaiset suloiset viestit

Vaikka naiset pitävätkin siitä, että kumppani soittaa, myös suloiset viestit ovat monen mieleen. Jo pelkkä ”Toivottavasti sinulla on kiva päivä” -viesti voi piristää ja tuoda hymyn huulille. Se on myös osoitus siitä, että kumppani ajattelee toista puoliskoaan.

7. Ulkonäköön liittyvät kehut

Kukapa ei haluaisi kuulla näyttävänsä hyvältä, mutta kehuihin hukuttaminen voi kääntyä vastaan. Sen sijaan naiset nauttivat yleensä siitä, kun kumppani nostaa esiin jonkin seikan, josta pitää, olipa se sitten asu tai jokin piirre.

8. Kuunteleminen

Kun kumppani todella keskittyy siihen, mitä nainen kertoo, osoittaa se kiinnostusta ja sitä, että nainen on kumppaninsa huomion arvoinen.

9. Yksityiskohtien muistaminen aiemmista keskusteluista

Kun kumppani ottaa esiin jonkin pienen yksityiskohdan, jonka nainen on tuonut esiin aiemmin, osoittaa se kumppanin kuunnelleen ja kiinnittäneen huomiota siihen, mistä nainen puhuu. Asian ei tarvitse edes liittyä naiseen itseensä, vaan esimerkiksi jos hän on kertonut ystävällään olevan vaikeaa, voi tästä kysyminen olla merkityksellistä naiselle.

10. Odottamattomat rakkaudentunnustukset

”Rakastan sinua” on jotain, jonka kuuleminen parisuhteessa tuntuu yleensä aina hyvältä. Kun sen kuulee vielä hetkenä, jolloin sitä ei odottanut, kuten ajomatkan aikana jonnekin tai kun lähekkäin katsoo televisiota, se on vielä erityisempää.

Minkälaiset pienet teot merkitsevät sinulle paljon? Kerro se kommenteissa!

Lähde: PopSugar