10 merkkiä, että sinulla on vastasyntynyt vauva elämässäsi

Siis sen lisäksi, että sylissäsi tuhisee pienen pieni ihminen.

Lapsen syntymän tietää monesta asiasta, joista selvin on tietysti se, että kotona on nyt vastasyntynyt vauva kaipaamassa huolenpitoa ja rakkautta. Sen tietää myös muista asioista.

Alla on 10 merkkiä, joista tiedät vastasyntyneen olevan osa elämääsi.

1. Koska rintasi ovat täydessä vauhdissa tuottamassa maitoa ja paisuneet suuriksi, laitat nykyisin deodoranttia rintojesi alle, koska tissihiki on ihan oikea juttu ja se haisee pahemmalle kuin kainalosi murrosiän ensimmäisinä kuukausina.

2. Olet pyytänyt parasta ystävääsi piilottamaan luottokorttisi, koska saatat unohtua katsomaan Ostosruutua ja väsyneenä olet ehdottomasti sitä mieltä, että sieltä saa tilattua kaikkea todella tarpeellista, kuten leipäkoneen, joka siivoaa myös vessan.

3. Olet luopunut ruoista, joita täytyy syödä kahdella kädellä tai ruokailuvälineillä. Tai vaihtoehtoisesti suosit luolamiestyyliä: popsit syötävät suoraan kattilasta – käsin.

4. Kaikki yhtään hellempää pesua ja huolenpitoa kaipaavat vaatteet on laitettu hyvään talteen vaatekaapin perukoille, koska niiden kaipaamalle pesulle ei ole nyt aikaa.

5. Huomaat heiluvasi ja keinuttelevasi itseäsi ruokahyllyjä tuijottaessa kaupassa, vaikka vauva ei ole edes sylissäsi.

6. Olet huomannut, että et osaa sanoja tuutulauluihin, joten laulat vauvalle mitä mieleen juolahtaa, mutta rauhallisesti.

7. Olet vannottanut kaikkia jättämään yllätysvierailut pois ja ilmoittamaan tulosta ajoissa, jotta vauvan unet eivät herää, koska ystäväsi päätti tulla extempore kylään.

8. Teet listan kaikista, jotka ovat kehottaneet sinua nauttimaan jokaisesta hetkesä ja olet vannonut soittavasi heille kolmelta aamuyöllä, kun vauva ei nukahda uudelleen. ”Nuku, kun vauva nukkuu” -neuvoja jaelleet voivat saada kaksi puhelua.

9. Et ymmärrä, miten onnistut silmät kiinni laittamaan maitoa tuttipulloon, mutta silti joka ilta tökkäät varpaasi sänkyyn.

10. Edellisenä iltana vahingossa pesit hiuksesi suihkusaippualla, mutta miellät sen onnistuneeksi, koska sentään pääsit suihkuun.

Lähde: Huffington Post