Joskus oma kumppani nappaa itselleen myös parhaan ystävän tittelin.

Lähes jokaisella ihmisellä on joku, jota kutsua parhaaksi ystäväkseen – joillakin on jopa useita sellaisia. Osan kohdalla käy niin, että oma kumppani on samalla myös se paras ystävä.

Cosmopolitan listasi 10 merkkiä, jotka kertovat sinun löytäneesi kumppaniseksi henkilön, joka on myös paras ystäväsi.

1. Vietät illan mieluummin poikaystäväsi kanssa kuin olisit viettämässä tyttöjen iltaa ystäviesi kanssa. Kotisohvalla oleminen hänen kanssaan on lähes aina kuitenkin parempaa ja hauskempaa kuin mikään muu.

2. Hän kertoo sinulle kaiken. Saat kuulla ”miesten juorujakin”, koska hän ei halua salata sinulta mitään.

3. Fanitatte samoja asioita. Esimerkiksi teidän kohdallanne Game of Thronesin katsominen on arvokas hetki ja sen aikana kumpikaan ei hiisku sanaakaan.

4. Tilaatte ruokaa toisillenne. Jos olet hakemassa kiinalaista, osaat valita listalta sen, mitä hän mieluiten syö – ja sama toisin päin.

5. Teidän ei täydy viettää jokaista hetkeä yhdessä, mutta sinusta on mukavampaa, kun hän on läsnä. Jos hän on jossain menossa, huomaat usein ajattelevasi esimerkiksi näin: ”Hitsi, hän olisi niin pitänyt tuosta ja nauranut sille.”

6. Teillä on rutkasti sisäpiirin vitsejä ja juttuja. Joskus muut ihmettelevät ja katsovat teitä kummasti, kun muiden seurassa teette omaa juttuanne.

7. Katse voi jo paljastaa, mitä toinen ajattelee. Esimerkiksi juhlissa ollessa tunnistatte toistenne ilmeistä sen, meno on käynyt tylsäksi ja kotiin meneminen olisi todella houkutteleva ajatus.

8. Kysytte aina neuvoja toisiltanne. Hän tietää sinun jokaisen henkilökohtaisen kriisisi ja päinvastoin. Sen lisäksi kuuntelette aidosti toisianne ja tuette toisianne, koska olette tiimi.

9. Olette kokeneet vaikeita aikoja. Jokaisessa parisuhteessa on ylä- ja alamäkensä. Olette siinä vaiheessa, että tiedät hänen pysyvän kuitenkin rinnallasi.

10. Lopetatte toistenne lauseet.

Lähde: Cosmopolitan

Kommentit

Kommenttia