Jos suhteen vakavoidutta saat omaa säilytystilaa poikaystävän luota, nämä asiat sinne kannattaa viedä mukanaan.

Kun parisuhde on edennyt jo vakavammalle pohjalle ja öitä vietetään tiheästi yhdessä toisen luona, voi olla aika myös jättää joitakin kauneustuotteita ja -välineitä poikaystävän luo. Näin et joudu aina kuljettamaan niitä mukana, mutta saat huolehdittua omista kaunistautumisrutiineistasi.

Alle on listattu kymmenen asiaa, joita kannattaa pitää oman kodin lisäksi myös poikaystävän luona.

1. Meikinpoistoaine

Aina vesi ja saippua eivät riitä poistamaan meikkiä, joten meikinpoistoainetta kannattaa hankkia myös poikaystävän luo.

2. Kasvojen puhdistusaine

Poikaystäväsi ei välttämättä edes käytä mitään puhdistusainetta omille kasvoilleen sekä omaa käyttämällä tunnet tuotteen ja sen toimivuuden parhaiten.

3. Kasvovesi

Tämän voit unohtaakin, mutta hellävarainen, alkoholiton kasvovesi auttaa rauhoittamaan ihoasi ja tasapainottamaan pH-tasoja.

4. Kosteusvoide

Kosteusvoide ennen kaikkea. Säästääksesi tilaa poikaystäväsi luona, hanki sekä aamuihin että iltoihin sopiva voide kahden erillisen sijaan.

5. Shampoo ja hoitoaine

Jos käyt poikaystävän luona suihkussa useamman kerran viikossa, on hyvä hankkia sinne omat pesutuotteet hiuksiasi varten – sellaiset, jotka olet todennut sopivan omille hiuksillesi poikaystävällä olevan 2-in-1 shampoon ja hoitoaineen sijaan. Tietysti jos käy hyvä tuuri ja käytätte samanlaisia tuotteita, voit lainailla poikaystävän shampoota ja hoitoainetta.

6. Oma harja

Yöt poikaystävän luona voivat johtaa melkoiseen linnunpesään päässäsi ja harja on silloin tarpeen. Hanki harja, jota voit käyttää sekä märkiin että kuiviin hiuksiin.

7. Pieni muotoilulaite

Suoristimia, kihartimia ynnä muuta saa myös pienemmässä koossa. Jos käytät jatkuvasti hiustesi muotoiluun jotain laitetta, voit hankkia pienemmän version poikaystävän luo ja ottaa sen mukaasi myös vaikkapa matkoille.

8. Hiuslenkit ja -pompulat

Jos poikaystäväsi ei ole pitkätukkainen, on omien vieminen hänen luokseen tarpeen.

9. Kuivashampoo

Kuivashampoo on monen naisen päivän pelastus, jos aikaa suihkussa käymiseen ei ole. Siksi sellaista on hyvä pitää myös poikaystävän luona.

10. Hammasharja

Oma hammasharja, paras hammasharja. Suussa on paljon erilaisia bakteereja ja pöpöjä, ja jos jaat hammasharjan poikaystäväsi kanssa, ne siirtyvät suusta suuhun.

Lähde: Marie Claire