Ensisijaisesti kutsuttavien listalla ovat kuitenkin perheenjäsenet.

Hääpäivänä yleensä juhlistetaan kahden ihmisen välistä rakkautta, mutta häävieraiden joukossa on nykyään yhä useammin henkilöitä, jotka ovat jossain vaiheessa ennen hääparin suhteen alkamista harrastaneet parin osapuolten kanssa seksiä. Näin ainakin väittää tutkimus.

Paper-shaker.com -sivuston tekemän tutkimuksen mukaan 60 prosenttia vastanaineista ovat olleet sängyssä kahden tai useamman häävieraan kanssa. Tutkimus myös paljasti, että 32 prosenttia vastanaineista haluaisi kumppaninsa olevan autuaasti tietämätön kyseisesten vieraiden kanssa jaetuista kokemuksista.

Tutkimukseen osallistuneista 12 prosenttia oli jopa pyytänyt häissä vieraana olevia entisiä petikumppaneitaan olemaan paljastamatta salaisuuttaan. Vaikka hääjuhlassa voikin olla vieraana entisiä seksikumppaneita, ovat silti perheenjäsenet ne, jotka ensisijaisesti kutsutaan häihin.

Paper-shakerin tutkimuksesta kävi myös ilmi, että neljäsosa pareista ei niin sanotusti täydellistänyt avioliittoaan hääyönä. 54 prosenttia heistä kertoi syyksi sen, että juhlapäivä oli vienyt energiat ja he olivat liian väsyneitä ja yksi viidestä sanoi seksittömän hääyön johtuneen liiallisesta humalatilasta.

Lähde: Daily Mail