Pariskunta on löytänyt toisensa parikymppisinä ja rakkaus on kestänyt vuosikymmeniä.

D.W. Williams, 103, ja Willie Williams, 100, tietävät toden teolla, miten rakkauden saa kestämään. Huhtikuun alussa syntymäpäiviään viettänyt pariskunta nimittäin juhlisti samalla 82. hääpäiväänsä tyttärensä ja lapsenlapsensa järjestämissä juhlissa, kertoo Metro.

Pariskunta on yhteisten vuosiensa aikana elänyt läpi sotien, lamavuosien kuin 50-60-lukujen ihmisoikeusliikkeen. Pohjois-Carolinan Charlottessa järjestetyissä juhlissa Williamsit muistelivat pitkää avioliittoaan ja kertoivat, että ystävällisyys on heidän rakkautensa keskeinen tekijä.

”Minulla ei ole siihen salaisuutta, olkaa vain mukavia toisillenne”, Willie totesi.

Juhlia järjestämässä ollut lapsenlapsi BJ Williams-Greene kertoi, että on oppinut paljon seuraamalla isovanhempiensa rakkautta vuosien saatossa.

”Se on kommunikointia ja toistensa rakastamista sekä yhdessä työskentelyä”, hän sanoi ja lisäsi, että D.W. ja Willie ovat toistensa parhaat ystävät.

”Kun näkee heidät tuossa iässä ja edelleen hyvinvoivina, on siunaus, että he ovat vielä täällä”, Williams-Greene totesi.

Pariskunnalta kysyttiin, mitä he tekisivät, jos voisivat elää vielä toiset sata vuotta.

”En tiedä, istuskelisimme kotona”, Williamsit vastasivat.

Metron mukaan seitsemän vuotta sitten toinenkin iäkäs pariskunta oli juhlinut 82 vuotta kestänyttä avioliittoaan. Tuolloin 102-vuotias Sun Yucui ja hänen puolisonsa Gong Deyun, 99, pitivät toisensa vahvoina tekevänsä kivoja asioita toisilleen, kuten Sun harjasi Gongin hiuksia peilin edessä ja huolehti heidän pienestä puutarhastaan.

Voit katsoa Williamsien juhlista tehdyn uutisklipin alta. Jos upotus ei näy, löydät sen täältä.

Lähde: Metro