Kohdan stimuloiminen aktivoi saman osan aivoista kuin sukuelinten stimuloiminen.

Tutkijat ovat aiemmin todenneet, että klitoris on avainasemassa naisen orgasmin saamisessa ja se on naiskehon erogeenisin alue. Yksi kolmesta naisesta voi kuitenkin saada orgasmin jo pelkästään nännejä stimuloimalla, kertoo The Sun.

Suomen tv-kanaviltakin tutussa Lääkärit-keskusteluohjelmassa vieraillut rintasyöpäkirurgi Kristi Funk paljasti tämän mullistavan tiedon.

”Yksi kolmesta naisesta voi saavuttaa orgasmin jo sillä, että heidän nännejä hyväillään”, Funk kertoi.

”Syy sille on se, että nännien stimuloiminen ja sukuelintes stimuloiminen, tarkoittaen emättimen ja klitoriksen, vaikuttavat täysin samaan alueeseen aivoissa”, hän jatkoi.

The Sunin mukaan asiantuntijat ovat kuvanneet naisten aivoja, kun heidän nännejä ja sukuelimiä on stimuloitu. Journal of Sexual Medicinessä julkaistussa tutkimuksessa katsottiin naisten toiminnallisia magneettikuvia ja näin selvisi, että sama osa aivoista aktivoituu, kun nännejä ja sukuelimiä kosketellaan.

Vaikka joillakin naisilla orgasmin saaminen on helpompaa, on toisilla vaikeuksia laueta ollenkaan. Nännien stimuloinnin vaikutuksen ymmärtäminen voikin auttaa makuuhuoneen puolella.

”20 prosenttia naisista ei ole koskaan pystynyt saamaan orgasmia, joten haluaisin suositella hieman nännileikkejä avuksi”, Funk totesi.

Seksiasiantuntija Pam Spurr on samaa mieltä, että nännit voivat olla hauska tapa saada orgasmi.

”Nännit voivat olla äärimmäisen herkät”, Spurr kertoi aiemmin The Sunille.

”Ja kun hermoja kulkee pitkin vartaloamme, kun niitä stimulidaan, monet naiset kokevat kihelmöintä jalkojen välissä. Joillekin naisille se johtaa orgasmiseen mielihyvään”, hän jatkoi.

”Pyydä kumppaniasi kokeilemaan ’swirl and poke’ -suutelutekniikkaa nänneihisi. Hän hellästi pyörittelee kieleltään nännien ympärillä, tämän jälkeen hellästi tökkää niitä”, Spurr vinkkasi.

Spurrin mukaan näiden tuntemusten vuorotteleminen tuntuu upealta.

”Rentoudu ja kokeile koetko kihelmöintiä sukuelinten alueellasi”, Spurr sanoi.

Voit katsoa Lääkärit-ohjelmasta klipin, jossa Funk kertoo nänniorgasmeista täältä.

Lähde: The Sun