Vohvelit, varsinkin höystettynä herkullisella täytteellä, maistuvat monille. Mutta eihän vohveleiden tarvitse näyttää aina samalta, joka on huomattu.

Madridissa on avattu kahvila nimeltään La Coneria, jossa myydään erikoisen näköisiä vohveleita. Ne näyttävät niin erikoisilta, että niistä on tullut tämän uudenlaisen ulkomuodon takia erittäin suosittuja.

Katso tämä video, joka on kuvattu tässä kyseisessä kahvilassa. Sen asiakkaat joko nauravat tai näyttävät häpeävänsä kahvilan vohvelien tilaamista. Ei ihme, koska vohveleista taidetaan tehdä ihan tarkoituksella sellaisia, että ne aiheuttavat monenlaisia reaktioita. Ne ovat nimittäin vulvan näköisiä.

Vohvelin sisään pistetään jäätelöä ja päälle kastiketta. Niitä voidaan myös koristella erivärisillä strösseleillä. Kastike näyttää ihan siltä, kuin se olisi spermaa. Jollain sen suuntaisella nimellä kastiketta taidetaan myös kutsua, koska varsinkin se saa monet asiakkaat hymyilemään.

Olisivatkohan tällaiset vaginan malliset vohvelit suosittuja myös täällä Suomessa? Ainakin ne voisivat olla, koska nämä vohvelit taitavat olla myös erittäin herkullisia.