Viisi vinkkiä naisille, joiden mies on huono sängyssä

Jos mies ei tyydytä, asialle voi onneksi tehdä jotain.

Seksi on iso osa parisuhdetta, mutta mitä tehdä silloin, jos unelmien mies ei olekaan unelmien täyttymys sängyssä? Jotkut saattavat jopa erota, jos mies on huono sängyssä, mutta apuakin tilanteeseen saa.

Alla on vinkkejä naisille, joiden kumppani on huono sängyssä.

Selvitä taustoja

Koeta saada selville syy siihen, miksi hänellä ei ole liikkeet hallussa. Jos tiedät tarkan syyn ongelmaan, sen voi koettaa korjata.

Puhu aiheesta

Puhukaa avoimesti ja kerro miehellesi, mitä puuttuu. Jos aihe tuntuu miehestäsi epämukavalta, koeta löytää tapa lähestyä aihetta ja puhua siitä, että saatte asian selvitettyä.

Leluja kehiin

Jos miehesi ei saa sinua loppuun asti, ottakaa leluja avuksenne. Nauti kumppanistasi ja ota seksilelu osaksi intiimiä hetkeänne. Se voi tehdä siitä täysin uudenlaisen kokemuksen.

Tarkenna

Miehesi voi olettaa, että pidät jostain, mitä hän tekee. Tämän takia kannattaa kertoa, minkä itse mieltää hyväksi seksiksi ja miehesi osaa tyydyttää tarpeesi paremmin. Sama toimii myös päinvastoin.

Ole aito

Jos teeskentelet orgasmisi, hän alkaa luulla, että oikeasti nautit eikä yritä muuttaa seksiänne mitenkään. Ole siis aito ja älä vedätä miestäsi.

Lähde: Times of India


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.