Viisi huonointa tapaa päättää parisuhde

Näiden rinnalla tekstiviestillä eroaminen tai Facebook-statuksella asiasta kertominen eivät tunnu ihan niin pahalta.

Joskus parisuhteet eivät toimi ja silloin on ero edessä. Parisuhteen päättäminen ei ole kuitenkaan helppo tehtävä ja se on yleensä hieman outo ja epämiellyttävä tilanne.

Ero kannattaa kuitenkin hoitaa fiksusti ja suoraan – eikä missään nimessä millään alle listatulla tavalla:

5. Seksin jälkeen

Parempi toki jälkeen kuin aikana, mutta osapuolten ollessa alasti, on eroaminen entistä epämukavampi tilanne ja jätetyksi tuleva voi tuntea itsensä todella halvaksi ja hyväksikäytetyksi.

4. Välttelemällä

Kuten jo alussa on todettu, eroaminen ei ole helppoa ja tämä voi tuntua helpolta tavalta. Oikeasti se on vain julmaa toista osapuolta kohtaan, kun hän joutuu miettimään, missä mennään. Lopulta viesti menee perille, mutta jos suhde on ollut vakava, ei välttely ole oikea tapa päättää sitä.

3. Saamalla toisen jättämään itsensä

Pelien pelaaminen ei ole ihmissuhteiden ollessa kyseessä reilua. Toista ei kannata kiduttaa teoillaan vaan on parempi päättää suhde kuin laastarin ottaisi irti: nopeasti.

2. Autossa

Erosta puhumisen jälkeen toisella ei ole mitään mahdollisuutta paeta tilanteesta heti. Tilannetta pahentaa se, jos ero tapahtuu matkalla jonnekin, ei matkalla pois jostakin.

1. Lomamatkalla

Tässä on vähän sama tilanne kuin autossa eroamisessa, mutta isommassa mittakaavassa. Lomamatka menee pilalle todennäköisesti kummaltakin eikä aina ole mahdollista, että toinen osapuolista jättää matkan kesken, vaan entinen pari on jumissa kohteessa yhdessä.

Lähde: Guyism


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.