Näillä tavoilla kesästäsi tulee hetkessä romanttisempi.

Jokainen kaipaa toisinaan enemmän romantiikkaa elämäänsä, mutta joskus ideat ja tavat sen lisäämiseksi voivat olla hukassa. Women’s Health listasi avuksi erilaisia ideoita, miten tehdä tästä kesästä romanttisempi ja poimimme alle niiden joukosta 7 ideaa.

Sisällytä näitä aktiviteetteja kesän suunnitelmiisi ja vietä entistä romanttisempi kesä!

1. Piknik-kori matkaan

Mitkä tahansa treffit saavat enemmän romanttista sävyä, kun mukana on piknik-kori täynnä lempiherkkujasi. Myös pehmeä viltti on ehdoton ottaa mukaan!

2. Elokuviin ulkosalla

Jos kesän aikana asuinpaikkakunnallasi järjestetään ulkona elokuvanäytöksiä, kannattaa sellaiseen suunnata oman sydänkäpysen kanssa. Kesän äänet ja iltataivas luovat oman tunnelmansa kokemukseen. Jos taas näytöksiä ei järjestetä, järjestä sellainen itse vaikka omalle pihallesi!

3. Nauti myrskystä

Kesään kuuluvat myös ukkosmyrskyt. Ota kynttilät esiin, sammuta sähkölaitteet – myös puhelimesi, jotta voit nauttia täysin rakkaasi seurasta – ja painaudu kiinni kumppanisi kylkeen ja anna myrskyn myrskytä ulkona.

4. Suuntaa markkinoille tai tivoliin

Monilla paikkakunnilla järjestetään kesäisin markkinat, josta voi käydä poimimassa herkullisia, kotimaisia syötäviä, joista nauttia yhdessä. Tai toinen idea on mennä yhdessä tivoliin ja auringon laskiessa katsella maisemia maailmanpyörästä rakkaasi kainalossa ollen.

5. Nauti ulkoilmatapahtumista nurmella oleillen

Joskus on hauska viettää aikaa tapahtuman ulkopuolella loikoillen nurmella, kun muut ovat pakkautuneet sisään tapahtuma-alueelle esiintyjiä katsomaan. Näin säästät rahaa, jalkojasi ja voit kenties viettää romanttista piknikiä lempiartistiasi kuunnellen.

6. Naku-uinnille

Naku-uinnilla käyminen voi olla sekä romanttista että seksikästä, sillä pelko kiinnijäämisestä tuo tähän oman säväyksensä.

7. Pidä elokuvamaraton

Kesällä säät eivät suosi joka päivä, joten elokuvamaraton hyvien naposteltavien kanssa voi olla täydellinen tapa viettää sadepäivänä treffit kotioloissa. Romanttisuuden lisäämiseksi kannattanee valita romanttisia elokuvia – niistä voi löytyä lisää inspiraatiota romanttisen kesän viettoon.

Voit lukea lisää ideoita täältä.

Lähde: Women’s Health