Nämä teot ovat jokaisella herrasmiehelle hallussa.

Moni saattaa ajatella, että herrasmiesmäinen käytös ja ritarillisuus olisi kuollut ja olemassa vain kirjoissa, elokuvissa sekä tv-sarjoissa. Todellisuudessa se on kuitenkin muuta kuin ritari hohtavassa haarniskassaan, kuten Bright Side toteaa julkaisemallaan videolla.

Videolla todetaankin, että salaisuus on pienissä, päivittäisissä eleissä ja teoissa. Valottaakseen asiaa Bright Side listasi kymmenen asiaa, joita tekemällä miehet saavat naiset sulamaan.

10. Ovien avaaminen

Videon mukaan tämä kertoo siitä, että miehellä on hyvät tavat ja hänelle on tärkeää, että tyttöystävä tuntee olevansa turvassa. Tämä on helppo ele osoittaa olevansa hyvät tavat omaava.

9. Antaa viimeisen palan ruokaa naiselle

Sanotaan, että tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. Bright Siden mukaan jos mies antaa viimeisen palan pihvistään tai viimeiset, rakastamansa ranskalaiset tyttöystävälleen, on se aika iso juttu.

8. Ajan viettäminen naisen perheen kanssa

Videolla kerrotaan, että pienet eleet rakkaan perhettä kohtaan näyttävät naiselle, että mies arvostaa naisen elämässä olevia, hänelle merkittäviä ihmisiä.

7. Naisen esitteleminen omille ystävilleen

Jos kadulla tulee vastaan miehen kaveri, jonka kanssa hän alkaa jutella eikä esittele tyttöystäväänsä, voi nainen tuntea olonsa kaikkea muuta kuin halutuksi. Tyttöystävän esittely onkin Bright Siden mukaan tapa osoittaa hänelle, kuinka tärkeä hän on.

6. Lahjojen antaminen ilman syytä

Kuka tahansa varmasti pitää siitä, kun saa lahjoja. Kun lahjan saa ihan tavallisena päivänä, ei se ole enää tavallinen, vaan erityinen päivä. Lahjan ei tarvitse olla mikään suuri juttu, vaan esimerkiksi kukkien tuominen on jo huomaavainen tapa.

5. Naisen suojeleminen

Tässä on kyse hienovaraisista teoista. Bright Siden videolla mainitaan esimerkkeinä se, että estää naista astumasta vesilammikoihin tai mies kävelee autotien puolella, jotta autot eivät roiski vettä naisen päälle.

4. Naisen otsan suukottaminen

Videon mukaan tutkimukset ovat selvittäneet, että naiset pitävät siitä, kun heidän rakkaansa suukottavat heidän otsaansa. Se saa olon tuntumaan rakastetulta, kunnioitetulta ja suojellulta.

3. Naisen auton tankkaaminen

Tämä on kiva yllätys, joka puhuu sen puolesta, että mies on herrasmies. Hän auttaa ilman, että odottaa vastapalveluksia, osoittaa välittävänsä ja näyttää, ettei rahalla ole niin suurta merkitystä.

2. Auttaminen takkia pukiessa

Jokainen nainen osaa tehdä tämän itsekin, mutta se on kohtelias tapa. Bright Siden mukaan herrasmies aina auttaa naista laittamaan takin ylleen tai antaa hänelle omansa, jos tulee liian kylmä.

1. Naisen kuunteleminen

On ritarillista kuunnella naista ja tehdä niin kiinnostuneena. Vaikka kaikki naisen kertomat aiheet eivät kiinnosta, on kyse aina oman rakkaan kuuntelusta.

Voit katsoa tarkemmat perustelut kohdille artikkelin yllä olevalta videolta.