Tämä on aprillipiloissa sieltä leppoisammasta päästä.

Aprillipäivä voi olla monen pahin painajainen; ainakin erikoisempiin uutisiin täytyy suhtautua hivenen varauksella, ystävien juttuja ei välttämättä kannata uskoa ja erilaisia jekkuja voi tulla vastaan pitkin päivää.

Yhdysvaltalainen Ryan Massfeller teki kuitenkin leppoisan aprillipilan työkavereilleen, mikä johti hauskan videon syntyyn sisältäen työkavereiden reaktioita.

Massfeller osti työpaikalleen laatikollisen donitseja, mutta pyysi mukaan myös toisen laatikon. Tyhjän laatikon kanteen hän kiinnitti lapun, jossa lukee ”April Fools” (vastaa Suomen aprillia-toteamusta), ja laittoi sisälle muun muassa porkkanoita ja herneitä sekä videokameran.

Hyväntuulinen pila otettiin työpaikalla huvittuneesti – ja joidenkin kohdalla hieman hämmentyneesti – vastaan. Massfellerin julkaisema video pilasta on saanut myös positiivisen vastaanoton.

”Tämä on mahtava pila. Nautin työkavereidesi vilpittömien reaktioiden näkemisestä. Kukaan ei loukkaantunut ja kaikkia huvitti”, YouTube-käyttäjä Eviktion kommentoi pilaa.

Katso video pilasta jutun yltä kuvaa klikkaamalla.