Pikkutytöllä on inspiroiva viesti vuoden vaihtumisen yhteydessä tehtävistä lupauksista ja aikeista tehdä muutoksia elämään.

4-vuotiaalla australialaistytöllä on ongelma uudenvuodenlupausten kanssa, mutta ei sen takia, että ne usein epäonnistuvat tai ovat liian vaikeita – tai että hän itse olisi huono niissä. Ei, tämän nelivuotiaan ongelma on siinä, että ihmiset ajattelevat, että se on siinä, se on ainoa mahdollisuus muuttumiselle.

Isänsä Ming Dao Tingin kanssa toteuttamalla videolla tyttö antaakin tärkeän muistutuksen siitä, miten muutosten ja uudenvuodenlupausten kanssa kannattaisi toimia. Tyttö kertoo videolla, että kaikki ihmiset kaipaavat muutoksia, mutta:

”Yksi suuri päätös ei riitä, sori”, tyttö sanoo.

Uudenvuodenlupauksista ei kuitenkaan tytön mukaan pitäisi luopua.

”Pidä lupauksesi, mutta älä ole liian ankara itsellesi. Muututko? Ehkä. Mutta se ei tapahdu yhtenä isona hetkenä, vaan se tapahtuu tuhansina pieninä hetkinä”, tyttö kertoo.

”Vaikka epäonnistuisit kerran tai kahdesti tai 30 kertaa, se on okei! Sinulla on tuhansia hetkiä edessäsi. Sinusta tulee parempi”, tyttö kannustaa ennen kuin toivottaa hyvää uutta vuotta.

Voit katsoa suloisen tytön kannustuspuheen kokonaisuudessaan artikkelin yllä olevalta videolta.

Lähde: MSN

Kommentit

Kommenttia