Pikkutytöllä on inspiroiva viesti vuoden vaihtumisen yhteydessä tehtävistä lupauksista ja aikeista tehdä muutoksia elämään.

Pienellä australialaistytöllä oli ongelma uudenvuodenlupausten kanssa, mutta ei sen takia, että ne usein epäonnistuvat tai ovat liian vaikeita – tai että hän itse olisi huono niissä. Ei, tämän tytön ongelma on siinä, että ihmiset ajattelevat, että se on siinä, se on ainoa mahdollisuus muuttumiselle.

Isänsä Ming Dao Tingin kanssa toteuttamalla videolla tyttö antaakin tärkeän muistutuksen siitä, miten muutosten ja uudenvuodenlupausten kanssa kannattaisi toimia. Videon kuvaamisen aikaan nelivuotias tyttö kertoo videolla, että kaikki ihmiset kaipaavat muutoksia, mutta:

”Yksi suuri päätös ei riitä, sori”, tyttö sanoo.

Uudenvuodenlupauksista ei kuitenkaan tytön mukaan pitäisi luopua.

”Pidä lupauksesi, mutta älä ole liian ankara itsellesi. Muututko? Ehkä. Mutta se ei tapahdu yhtenä isona hetkenä, vaan se tapahtuu tuhansina pieninä hetkinä”, tyttö kertoo.

”Vaikka epäonnistuisit kerran tai kahdesti tai 30 kertaa, se on okei! Sinulla on tuhansia hetkiä edessäsi. Sinusta tulee parempi”, tyttö kannustaa ennen kuin toivottaa hyvää uutta vuotta.

Voit katsoa suloisen tytön kannustuspuheen kokonaisuudessaan artikkelin yllä olevalta videolta.

Lähde: MSN


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia